Свиняче кермо, запечене в рукаві

Апетитна свиняча рулька, запечена в рукаві, виходить із золотистою скоринкою – чудова страва для справжніх чоловіків!

Щоб приготувати ароматну та смачну свинячу кермо в духовці, пропоную запекти її в рукаві. Спочатку кермо замаринуємо в пікантному складі, в якому присутній мед, соєвий соус, гірчиця і сіль. Рульку, приготовлену подібним чином, можна подати під келих пінного напою до святкового столу. Апетитна свиняча рулька, запечена в рукаві, виходить із золотистою скоринкою – чудова страва для справжніх чоловіків!

Інгредієнти

  • Рулька свиняча: 1,2 кг
  • Мед: 2 ст. ложки
  • Гірчиця зернова: 1,5 ст. ложки
  • Соус соєвий: 50 мл
  • Сіль: 1 ч. ложка

Приготування

Для запікання керма візьмемо продукти за списком.

Спочатку займемося свинячим кермом. Потрібно буде ретельно зіскребти шкіру, а потім промити рульку під холодною водою.

Відкладемо підготовлену кермо поки вбік, зробимо маринад. У невелику миску виливаємо соєвий соус, додаємо до нього рідкий мед, гірчицю та сіль. Гірчицю в зернах можна замінити на звичайну. Інгредієнти між собою ретельно перемішуємо. Для процесу дозволяється користуватися занурювальним блендером.

Для маринування рульки підбираємо відповідний посуд. Викладаємо в неї кермо, з усіх боків обмазуємо її приготованим маринадом. Залишаємо так рульку маринуватися на 30-40 хвилин у прохолодному місці. За цей час кермо знову змащуємо 3-4 рази маринадом.

Кермо, замариноване в пікантному складі, перекладаємо в рукав, призначений для запікання страв. Фіксуємо кінці.

Завантажуємо кермо в рукаві в прогріту до 200 градусів духовку. Запікаємо кермо протягом години. Потім дістаємо кермо, акуратно розрізаємо рукав і знову повертаємо страву в духовку для підрум'янювання на 30 хвилин.

Справжній м'ясний делікатес — свиняче кермо в рукаві — готовий. Даємо кермо трохи охолонути і подаємо на стіл. Частуйтесь!