Маринад для запікання свинини у духовці

Смачний маринад для запікання свинини в духовці дозволить вам приготувати соковите м'ясо. Запікати замариновану свинину рекомендується у харчовій фользі.

Приготувати смачну запечену в духовці свинину не складно, якщо попередньо замочити м'ясо в пікантному маринаді з легкою цитрусовою ноткою. Склад маринаду – звичайні інгредієнти, які знайдуться у кожної господині. Смачний маринад для запікання свинини в духовці дозволить вам приготувати соковите м'ясо для святкової вечері. Запікати замариновану свинину рекомендується у харчовій фользі.

Інгредієнти

  • Свинина: 400 г
  • Апельсиновий сік: 40 мл
  • Соус соєвий: 70 мл
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Часник сушений: 1 ч. ложка
  • Карі: 0,5 ч. ложки
  • Паприка мелена: 0,5 ч. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Візьмемо потрібні інгредієнти для приготування маринаду. Очищаємо цибулю, готуємо відповідну ємність.

Перекладаємо на обробну дошку цибулину та нарізаємо її тонкими півкільцями. Заготівлю перекладаємо в миску.

З апельсина вичавлюємо заявлену кількість соку. Переливаємо апельсиновий сік до цибулі.

Склад доповнюємо класичним соєвим соусом.

Додаємо до інгредієнтів майбутнього маринаду паприку, каррі, сіль за смаком, чорний мелений перець та сушений часник. Можна за бажанням кинути свої улюблені приправи.

Компоненти домашнього маринаду між собою ретельно перемішуємо.

Залишилося лише завантажити у приготований маринаду шматок свинини. Маринувати м'ясо потрібно щонайменше три години.

Замариновану свинину загортаємо у фольгу та запікаємо у духовці близько 40 хвилин. Смачного!