Свинячі реберця в мультиварці

Смачно і просто можна приготувати свинячі реберця в мультиварці. Пропоную згасити їх із цибулею та морквою. Виходять свинячі реберця в мультиварці соковитими і дуже апетитними.

Смачно і просто можна приготувати свинячі реберця в мультиварці. Пропоную згасити їх разом із цибулею та морквою. Виходять свинячі реберця в мультиварці соковитими і дуже апетитними. Подачу такої м'ясної страви можна урізноманітнити картопляним пюре або іншим гарніром з гречки, рису або макаронів. Так, і просто разом зі свіжою зеленню та овочами ця страва обов'язково знайде своїх шанувальників.

Інгредієнти

  • Ребра свинячі: 500 г
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Кетчуп томатний: 3 ст. ложки
  • Соус соєвий: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Вода: 300 мл

Приготування

Щоб згасити свинячі реберця в мультиварці, візьмемо потрібну кількість інгредієнтів. Реберця промиваємо під проточною водою і обсушуємо паперовими рушниками. При необхідності розрізаємо їх. Очищаємо морквину із цибулею.

Свинячі реберця щедро посипаємо сіллю, перчимо до смаку. Викладаємо ребра в знімну чашу мультиварки.

На дисплеї вибираємо програму смаження. Свинячі ребра обсмажуємо протягом 15 хвилин до рум'яної скоринки без кришки. Олія не використовуємо. У процесі реберця перевертаємо.

Моркву нарізаємо невеликими брусочками, цибулю шаткуємо півкільцями. Овочі перекладаємо до ребер і продовжуємо обсмажувати разом ще 2-3 хвилини.

До інгредієнтів у чашу мультиварки додаємо томатний кетчуп та вливаємо класичний соєвий соус.

Вміст у чаші заливаємо прокип'яченою водою.

Мультиварку закриваємо кришкою. Включаємо програму «гасіння», час встановлюємо на 50 хвилин. Готуємо ребра до закінчення програми.

Вийшли свинячі реберця в мультиварці соковитими та смачними. Відразу подаємо їх на стіл. Пригощайтеся, приємного всім перекушування!