Свинина та картопля – популярні інгредієнти для приготування багатьох страв. Пропоную запекти свинину разом із картоплею у духовці, використовуючи рукав для запікання. Страва виходить ситною та повноцінною, реалізація рецепту не становить складності. Оскільки свинина з картоплею нудиться в духовці в герметичній упаковці, готова страва порадує вас смаком і ароматом. Апетитна свинина з картоплею в рукаві підійде в духовці і для сімейного святкового меню.
Інгредієнти
- Свинина: 500 г (м'якоть)
- Картопля: 5 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Морква: 1 шт.
- Часник: 2 зубчики
- Олія рослинна: 30 мл
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Приправа для м'яса: за смаком
Приготування
Щоб запекти свинину з картоплею в рукаві духовці, підготуємо потрібні інгредієнти. М'ясо промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками. Очищаємо моркву, цибулю, картоплю, часник. Вибір спецій – за вами, використовуйте на свій смак.
На обробну дошку перекладаємо свинину та нарізаємо її невеликими кубиками (приблизно 3 см).
Картоплю для запікання з м'ясом нарізаємо великими скибочками.
Морквину подрібнюємо кільцями, а цибулю шаткуємо у формі напівкілець.
До складу інгредієнтів додаємо зубчики часнику. Інгредієнти на смак солимо, всипаємо приправу для м'яса, перчимо. Вливаємо порцію олії.
Вміст добре перемішуємо.
Підготовлені інгредієнти перекладаємо у спеціальний рукав для запікання. Закріплюємо кінці. Рукав з картоплею та свининою перекладаємо у форму для запікання.
Форму з рукавом ставимо у розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. За 10 хвилин до закінчення запікання акуратно пакет розрізаємо посередині та продовжуємо запікати картоплю з м'ясом далі.
Смачна соковита свинина з картоплею в рукаві готова. До столу подаємо страву із зеленню або різносолами, свіжими овочами. Всім смачного!