Яловичина з картоплею у казані

Для смачної обідньої трапези пропоную згасити яловичину з картоплею у казані. З реалізацією цього рецепту буде не складно впоратися навіть кухарям-початківцям.

Для смачної обідньої трапези пропоную згасити в казані картопля з яловичиною. Страва виходить досить ситною та апетитною. М'якуш яловичини та картоплю доповнимо овочами. Інгредієнти будуть гасити в казані, а в результаті вийде чудова страва для всієї родини. Ось покроковий рецепт яловичини з картоплею в казані, з реалізацією якого буде не складно впоратися навіть кухарям-початківцям.

Інгредієнти

  • Яловичина: 400 г (м'якоть)
  • Картопля: 700 г
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Перець чорний (горошком): 4-5 шт.
  • Сіль за смаком
  • Приправа для м'яса: 1 ч. ложка
  • Лист лавровий: 1 шт.
  • Зелень свіжа: за смаком
  • Вода: скільки потрібно

Приготування

Підготуємо інгредієнти для рецепту. Промиваємо яловичину. Очищаємо картопля, морква, цибуля ріпчаста.

Нарізаємо м'якоть яловичини невеликими шматочками. У казані розігріваємо олію. Перекладаємо в гарячу олію нарізку з яловичини. Обсмажуємо м'ясні шматочки на сильному вогні до утворення легкої скоринки.

Цибулю нарізаємо кільцями. Морквину теж подрібнюємо тонкими кільцями.

М'ясні шматочки обсмажуємо із овочами протягом 5 хвилин. Інгредієнти іноді слід перемішувати.

Щоб розкрити смак яловичини, додаємо в казан сіль та приправу для м'яса. Продовжуємо спільне томлення інгредієнтів ще кілька хвилин.

Картоплю нарізаємо великими шматочками. Додаємо картоплю до казану.

Вміст у казані заливаємо водою так, щоб вона покрила картоплю не повністю. Кидаємо горошини перцю. Додаємо лавровий лист. Якщо потрібно, то картоплю досолити.

Інгредієнти не перемішуючи довести до кипіння. Зменшуємо нагрівання плити. Котел накриваємо кришкою і гасимо яловичину з картоплею протягом 1 години.

Готову тушковану картоплю з яловичиною посипаємо нарізкою з петрушки (кропу, цибулі).

Розкладаємо картопля з яловичиною у тарілки та подаємо смачну страву до столу. Усім приємного та ситного апетиту!