Свинина з підливою у мультиварці

Просто та ситно можна приготувати свинину з підливою у мультиварці. Страву можна сміливо назвати універсальною, адже вона поєднується при подачі практично з будь-яким гарніром.

Смачно, просто та ситно можна приготувати свинину у мультиварці. Доповнимо нарізку зі свинини морквою, цибулею, томатною пастою і згасимо. Приготовлена таким кулінарним способом свинина з підливою у мультиварці виходить дуже апетитною. Страву можна сміливо назвати універсальною, адже вона поєднується при подачі практично з будь-яким гарніром. Мені найбільше подобається свинина з підливою з картопляним пюре.

Інгредієнти

  • Свинина: 400 г (м'якоть)
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Паста томатна: 3 ст. ложки
  • Борошно пшеничне: 1 ст. ложка
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Підготуємо для гасіння свинини вказані інгредієнти. Очищаємо морквину та цибулю.

Перед нарізкою свинину потрібно промити під холодною проточною водою, а потім витерти насухо паперовими рушниками. Нарізаємо м'якоть свинини невеликими шматочками або брусками.

У знімну чашу мультиварки вливаємо олію. Коли воно прогріється, викладаємо у чашу м'ясні шматочки. Періодично перемішуючи, обсмажуємо шматочки свинини приблизно 10 хвилин. У процесі смаження мультиварку кришкою не закриваємо.

Моркву подрібнюємо на великій тертці. Цибулю шаткуємо шматочками. Нарізку з овочів перекладаємо у чашу мультиварки. Перемішуємо та продовжуємо обсмажувати ще 5 хвилин.

Вміст у чаші доповнюємо порцією томатної пасти. Всипаємо борошно. Інгредієнти на смак солимо і перчимо. Перемішуємо. Смажимо далі ще 3 хвилини.

Заливаємо м'ясні шматочки з овочами теплою кип'яченою водою. Потрібно приблизно 1 склянку води. Якщо любите підливу рідше, то кількість рідини збільште. Інгредієнти перемішуємо.

Мультиварку закриваємо кришкою. Вибираємо на екрані програму «гасіння». Час виставляємо на 1:00. Готуємо свинину із підливою до закінчення програми.

М'яка, соковита, смачна та ситна свинина з підливою у мультиварці готова. Подаємо м'ясну страву до столу з улюбленим гарніром. Всім смачного!