Смачно, просто та ситно можна приготувати свинину у мультиварці. Доповнимо нарізку зі свинини морквою, цибулею, томатною пастою і згасимо. Приготовлена таким кулінарним способом свинина з підливою у мультиварці виходить дуже апетитною. Страву можна сміливо назвати універсальною, адже вона поєднується при подачі практично з будь-яким гарніром. Мені найбільше подобається свинина з підливою з картопляним пюре.
Інгредієнти
- Свинина: 400 г (м'якоть)
- Морква: 1 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Паста томатна: 3 ст. ложки
- Борошно пшеничне: 1 ст. ложка
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Підготуємо для гасіння свинини вказані інгредієнти. Очищаємо морквину та цибулю.
Перед нарізкою свинину потрібно промити під холодною проточною водою, а потім витерти насухо паперовими рушниками. Нарізаємо м'якоть свинини невеликими шматочками або брусками.
У знімну чашу мультиварки вливаємо олію. Коли воно прогріється, викладаємо у чашу м'ясні шматочки. Періодично перемішуючи, обсмажуємо шматочки свинини приблизно 10 хвилин. У процесі смаження мультиварку кришкою не закриваємо.
Моркву подрібнюємо на великій тертці. Цибулю шаткуємо шматочками. Нарізку з овочів перекладаємо у чашу мультиварки. Перемішуємо та продовжуємо обсмажувати ще 5 хвилин.
Вміст у чаші доповнюємо порцією томатної пасти. Всипаємо борошно. Інгредієнти на смак солимо і перчимо. Перемішуємо. Смажимо далі ще 3 хвилини.
Заливаємо м'ясні шматочки з овочами теплою кип'яченою водою. Потрібно приблизно 1 склянку води. Якщо любите підливу рідше, то кількість рідини збільште. Інгредієнти перемішуємо.
Мультиварку закриваємо кришкою. Вибираємо на екрані програму «гасіння». Час виставляємо на 1:00. Готуємо свинину із підливою до закінчення програми.
М'яка, соковита, смачна та ситна свинина з підливою у мультиварці готова. Подаємо м'ясну страву до столу з улюбленим гарніром. Всім смачного!