Смажені пельмені з цибулею

Пропоную зробити смажені пельмені із цибулею на сковороді. Така гастрономічна варіація обов'язково знайде своїх шанувальників.

Пельмені – чудовий варіант для ситного перекушування! До речі, пельмені для подачі на стіл можна не лише відварити, та й приготувати іншими кулінарними методами. Пропоную зробити смажені пельмені із цибулею на сковороді. Така гастрономічна варіація обов'язково знайде своїх шанувальників.

Пельмені підійдуть і свійські, і магазинні. Начинка ролі не відіграє. Єдина умова — пельмені мають бути замороженими.

Інгредієнти

  • Пельмені: 200 г (заморожені)
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Вода кип'ячена: 50 мл

Приготування

Для смаження пельменів на сковороді підготуємо продукти за списком. Очищаємо цибулю. Води може знадобитися трохи більше.

Цибулю кладемо на обробну поверхню. Розрізаємо на 2 половинки. Кожну частину подрібнюємо смужками.

У сковороду вливаємо олію. Коли воно прогріється, переправляємо на сковороду заготовку із цибулі. Перемішуючи, пасеруємо цибулю 2-3 хвилини.

До м'якої цибулі викладаємо одним шаром заморожені пельмені. Пельмені солимо за смаком та перчимо.

Починаємо смажити пельмені, іноді перемішуючи інгредієнти.

У процесі обсмажування до сковороди до пельменів підливаємо порціями воду. Обсмажуємо приблизно 10-15 хвилин. Пельмені повинні підрум'янитися з усіх боків.

Смажені з цибулею пельмені подаємо до столу, посипавши подрібненою зеленню. Смак пельменів доповнить ваш улюблений соус – сметана чи кетчуп.

Пригощайтеся на здоров'я, смачного всім перекушуванням!