Сирні панкейки

Для смачного та ситного ранкового перекушування можна приготувати панкейки з сиру. До столу сирні панкейки можна подати зі згущеним молоком, сиропом або варенням.

Для смачного та ситного ранкового перекушування можна приготувати панкейки з сиру. Випічка виходить апетитною та корисною – ідеальна страва на сніданок для всієї родини! До столу сирні панкейки можна подати зі згущеним молоком, сиропом або варенням. Готувати просто та швидко!

Інгредієнти

  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Сир: 180 г
  • Цукор: 2-3 ст. ложки
  • Сіль: 1 щіпка
  • Борошно пшеничне: 120 г
  • Молоко: 100 мл
  • Розпушувач тіста: 1 ч. ложка
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки

Приготування

Візьмемо продукти за списком.

У потрібну робочу миску викладаємо м'який сир. Розбиваємо до нього яйця. Всипаємо вказану порцію цукрового піску.

Звичайною вилкою інгредієнти в мисці добре розтираємо між собою. Повинен вийти однорідний склад.

У цей сирний склад вливаємо молоко кімнатної температури. Знову інгредієнти добре перемішуємо.

Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем для тіста і щіпкою солі. Всипаємо борошно у сирну масу.

Інгредієнти знову перемішуємо. Додаємо олію.

Знову перемішуємо склад сирного тіста для панкейків.

Розігріваємо сковороду, змащувати її не потрібно. Сирне тісто викладаємо на гарячу суху поверхню сковороди за допомогою столової ложки. На один панкейк – 2 ст. ложки тіста. Смажимо на малому вогні з кожного боку до рум'яної скоринки.

Всім смачного!