Сирні вафлі у вафельниці

Почніть ранок із корисного та смачного сніданку, приготувавши до перекушування сирні вафлі у вафельниці.

Почніть ранок із корисного та смачного сніданку, приготувавши до перекушування сирні вафлі у вафельниці на молоці. Для реалізації рецепту знадобиться електровафельниця, яка чудово впорається з випіканням таких вафель.

Для десерту краще використовувати м'який сир із невисоким відсотком жирності. До складу сирного тіста для вафель можна ввести ароматизатор – корицю або ванілін (на ваш розсуд).

Інгредієнти

  • Сир: 150 г (м'який)
  • Цукор: 40 г
  • Молоко: 60 мл
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Борошно пшеничне: 100 г
  • Олія вершкове: 50 г

Приготування

Знайомимося зі списком продуктів та відміряємо їх у потрібній кількості. Молоко злегка підігріти, олію розтопити в каструльці.

У миску розбиваємо яйце. Доповнюємо його цукровим піском. Інгредієнти збиваємо так, щоб вийшла однорідна суміш.

У яєчну суміш перекладаємо сир. Знову добре змішуємо.

У сирний склад вливаємо свіже тепле молоко. Інгредієнти перемішуємо.

Вводимо в рідку сирну суміш розтоплене попередньо вершкове масло. Знову перемішуємо.

З інгредієнтів залишилося борошно. Продукт просіюємо в миску.

Енергійно перемішуємо інгредієнти так, щоб на виході вийшло в'язке сирне тісто.

Включаємо електровафельницю, змащуємо олією поверхню техніки. У центр кладемо пару столових ложок сирного тіста. Випікаємо сирні вафлі 3-4 хвилини.

Кулінарною лопаткою знімаємо вафлі та перекладаємо на тарілку остуджуватись.

Із задоволенням пропонуємо до столу сирні вафлі разом із молоком чи чаєм! Смачного!