Сирники з сиру з вишнею

Сирники – чудова страва для ранкової трапези. Пропоную зробити сирники із вишневою начинкою. Домашні сирники з сиру з вишнею виходять смачними та апетитними.

Сирники з сиру – чудова страва для ранкової трапези. Пропоную зробити сирники із вишневою начинкою. Страва сподобається і дорослим, і дітям. Домашні сирники з сиру з вишнею виходять смачними, соковитими, апетитними. Подачу сирних сирників можна урізноманітнити згущеним молоком, варенням або солодкими соусами.

Інгредієнти

  • Сир: 220 г
  • Вишня: 50 г (без кісточок)
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Цукор: 2 ст. ложки
  • Сіль: щіпка
  • Борошно пшеничне: 100 г (з них 2 ст. ложки для обвалки)
  • Ванілін: за смаком
  • Олія рослинна: 3-4 ст. ложки (для смаження)

Приготування

Щоб приготувати на сковороді сирники із сиру з вишнею, візьмемо потрібні продукти. Вишню ретельно промиваємо, видаляємо кісточки зручним способом.

Щоб сирники за структурою вийшли ніжними, м'якими, сир краще протерти через сито. Перекладаємо сир у миску, розбиваємо до нього яйце, всипаємо цукор, сіль та ванілін.

Інгредієнти між собою ретельно перемішуємо. Виходить ніжна сирна маса.

У цю сирну масу всипаємо в два-три заходи пшеничне борошно. Пару столових ложок залишаємо для обвалення сирників.

Перемішуємо інгредієнти так, щоб у результаті вийшло щільне по консистенції та в'язке тісто.

Сирне тісто ділимо на 9 однакових шматочків.

Сирні шматочки обвалюємо в борошні, формуючи коржики. На кожен корж укладаємо по три ягідки вишні. Піднімаємо краї заготовки до центру, ховаючи начинку всередині. Аналогічно ліпимо усі сирники.

Розігріваємо на сковороді олію. Викладаємо сирники на сковороду та смажимо їх на помірному вогні по 3-4 хвилини з кожного боку.

Домашні сирні сирники з вишневою начинкою вийшли дуже смачними, пригощайтеся. Всім смачного!