Щоб посмажити смачні домашні чебуреки, потрібно замісити вдале тісто. Є кілька способів зробити тісто для чебуреків, спробуйте також цей варіант. Рецепт примітний тим, що при замішуванні тіста руки залишаються практично чистими, адже всю роботу виконує звичайна вилка. М'яке та приємне в процесі ліплення тісто для чебуреків на воді та маргарині обов'язково порадує господарок!
Інгредієнти
- Борошно пшеничне: 480 г
- Вода: 250 мл (холодна)
- Маргарин: 125 г
- Сіль: 0,5 ч. ложки
Приготування
За списком відміряємо необхідні інгредієнти. Підготуємо чашу для перемішування, целофановий мішечок, вилку.
У широку робочу миску просіюємо борошно. Раджу не ігнорувати процес просіювання, так тісто буде ніжнішим, а заразом ви виключите попадання в нього дрібного сміття. У просіяне борошно додаємо сіль.
У муку виливаємо заявлену порцію холодної води.
Озброюємося вилкою і відразу втручаємо воду в борошно. У процесі перемішування повинні утворитися грудки тесту.
У невеликій каструльці або ковшику розтоплюємо маргарин. Гарячим вливаємо маргарин у борошняну суміш.
Відразу збираємо інгредієнти в грудку також за допомогою виделки.
Тісто, яке у нас у результаті вийшло, перекладаємо в целофановий мішечок. На 1,5-2 години відправляємо тісто на полицю холодильника.
З готового тесту на воді та маргарині виходить приблизно 15-16 чебуреків. Готуйте із задоволенням!