Тісто для чебуреків на воді та маргарині

Щоб засмажити смачні чебуреки, потрібно замісити "вдале" тісто. М'яке в процесі ліплення тісто для чебуреків на воді та маргарині обов'язково порадує господарок.

Щоб посмажити смачні домашні чебуреки, потрібно замісити вдале тісто. Є кілька способів зробити тісто для чебуреків, спробуйте також цей варіант. Рецепт примітний тим, що при замішуванні тіста руки залишаються практично чистими, адже всю роботу виконує звичайна вилка. М'яке та приємне в процесі ліплення тісто для чебуреків на воді та маргарині обов'язково порадує господарок!

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне: 480 г
  • Вода: 250 мл (холодна)
  • Маргарин: 125 г
  • Сіль: 0,5 ч. ложки

Приготування

За списком відміряємо необхідні інгредієнти. Підготуємо чашу для перемішування, целофановий мішечок, вилку.

У широку робочу миску просіюємо борошно. Раджу не ігнорувати процес просіювання, так тісто буде ніжнішим, а заразом ви виключите попадання в нього дрібного сміття. У просіяне борошно додаємо сіль.

У муку виливаємо заявлену порцію холодної води.

Озброюємося вилкою і відразу втручаємо воду в борошно. У процесі перемішування повинні утворитися грудки тесту.

У невеликій каструльці або ковшику розтоплюємо маргарин. Гарячим вливаємо маргарин у борошняну суміш.

Відразу збираємо інгредієнти в грудку також за допомогою виделки.

Тісто, яке у нас у результаті вийшло, перекладаємо в целофановий мішечок. На 1,5-2 години відправляємо тісто на полицю холодильника.

З готового тесту на воді та маргарині виходить приблизно 15-16 чебуреків. Готуйте із задоволенням!