Оладки з курячої грудки та кабачка

Оладки урізноманітнять щільний сніданок, підійдуть вони і для вечірньої трапези. Домашні оладки з курячої грудки та кабачка виходять м'якими, з приємною скоринкою.

Для смачного та ситного перекушування можна приготувати оладки, тісто для яких замішане на подрібненому кабачку та курячій грудці. Оладки урізноманітнять щільний сніданок, підійдуть вони і для вечірньої трапези. Домашні оладки з курячої грудки та кабачка виходять м'якими, з приємною скоринкою. До столу подати курячі оладки можна з улюбленим соусом, в ідеалі зі сметаною.

Інгредієнти

  • Філе куряче (грудка): 350 г
  • Кабачок: 200 г
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Борошно пшеничне: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком
  • Олія рослинна: 4 ст. ложки

Приготування

Підготуємо продукти за списком. Очищаємо кабачок від сформованого насіння і шкірки. З цибулі видаляємо лушпиння. Охолоджену грудку промиваємо. Надлишки вологи видаляємо паперовими рушниками.

Нарізаємо кабачок шматочками. Прокручуємо через м'ясорубку. Кабачкову масу, що вийшла, трохи віджимаємо від соку.

Куряче м'ясо та цибулю нарізаємо шматочками. Подрібнюємо курячу нарізку та цибулю також за допомогою м'ясорубки.

У масу з кабачка та курки вбиваємо яйце.

Інгредієнти у мисці ретельно змішуємо так, щоб вийшов однорідний склад.

У цей склад засипаємо борошно пшеничне. Солимо на смак і приправляємо меленими спеціями.

Інгредієнти ще раз добре перемішуємо. Тісто для оладок готове.

У сковороді розігріваємо олію. Тісто на сковороду викладаємо за допомогою столової ложки.

Курячі оладки з кабачком смажимо до рум'яної скоринки з кожного боку.

Смачного!