Тушкована капуста з грибами та овочами

Зі свіжої капусти можна приготувати різноманітні страви. Мені подобається тушкована капуста з грибами та овочами, яку можна запропонувати як гарнір або закуску.

Зі свіжої білокачанної капусти можна приготувати різноманітні страви. Мені подобається тушкована капуста з грибами та овочами, яку можна запропонувати до столу як ситний гарнір або апетитну закуску. Білокочанну капусту доповнимо печерицями, морквою, цибулею, солодким болгарським перцем та томатною пастою. Поєднання цих інгредієнтів – вдала кулінарна знахідка для смачної страви!

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна: 350 г
  • Солодкий болгарський перець: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Печериці свіжі: 150 г
  • Паста томатна: 1 ст. ложка
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Для гасіння капусти візьмемо потрібні продукти. Овочі очищаємо та ополіскуємо. З грибів видаляємо забруднення, промиваємо їх та обсушуємо.

Моркву подрібнюємо теркою, цибулю нарізаємо кубиками. Овочеву нарізку перекладаємо на сковороду в розігріту олію і обсмажуємо 2 хвилини.

Солодкий болгарський перець нарізаємо смужками та додаємо на сковороду до овочів.

Поки овочі обсмажуються разом, тонко нарізаємо білокачанну капусту. Заготівлю викладаємо на сковороду.

Свіжі печериці нарізаємо платівками.

Нарізку з печериць перекладаємо до овочів та капусти на сковороду, перемішуємо. До складу страви вводимо томатну пасту, інгредієнти на свій смак солимо та перчимо.

Вміст на сковороді перемішуємо, при необхідності вливаємо трохи кип'яченої води. Гасимо капусту з овочами та грибами під кришкою 20-25 хвилин.

Смачну страву з тушкованої капусти з грибами та овочами подаємо до столу. Смачного!