Котлети з індички з морквою та цибулею на сковороді

Смачні котлети легко та просто приготувати на сковороді з індички. Котлети з індички з морквою та цибулею на сковороді урізноманітнюють ваш щоденний раціон.

Смачні та соковиті котлети легко та просто приготувати на сковороді з індички. Котлетну масу я пропоную доповнити подрібненою морквою та цибулею. Також у складі є манна крупа. Виходять котлети з індички з морквою та цибулею на сковороді дуже апетитними та ситними. На стіл їх можна запропонувати з улюбленим гарніром із картоплі, рису, гречки, макаронів. Страва урізноманітнить ваш щоденний раціон.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний: 400 г (з індички)
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Часник: 2 зубчики
  • Крупа манна: 2 ст. ложки
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Приправа для фаршу: 1 ч. ложка

Приготування

Щоб посмажити на сковороді котлети з індички з морквою та цибулею, візьмемо потрібні інгредієнти. Я використовувала готовий фарш індички, можна приготувати його з м'яса птиці самостійно. Очищаємо цибулю, моркву та часник.

Моркву дрібно натираємо. Цибулю нарізаємо шматочками. Зубчики часнику пропускаємо через прес. Інгредієнти перекладаємо у миску до фаршу.

До складу котлетної маси розбиваємо куряче яйце. Всипаємо порцію манної крупи.

Інгредієнти на смак солимо, присмачуємо меленим чорним перчиком. Додаємо приправу для фаршу або улюблені спеції.

Ретельно компоненти котлетної маси перемішуємо та залишаємо у такому положенні на 15 хвилин. За цей час манка розбухне небагато.

Далі формуємо овальні або круглі заготовки котлет. У мене вийшло 5 штук.

У сковороду вливаємо олію. Коли воно прогріється, викладаємо на сковороду заготовку котлет. Смажимо котлети з індички по 5 хвилин із кожного боку на середньому вогні.

Домашні котлети з індички з морквою та цибулею готові. Усім приємного перекушування!