Для шанувальників страв зі свинини пропоную простий спосіб приготувати відбивні, які виходять дуже смачними та соковитими. Для рецепту знадобиться сковорода-гриль. Під силу впоратися з готуванням буде навіть кухарям-початківцям. Апетитні відбивні зі свинини на сковороді гриль при подачі добре поєднуються зі свіжою зеленню, овочами чи улюбленим гарніром.
Інгредієнти
- Свинина: 250 г (корейка)
- Сіль за смаком
- Приправа для свинини: 4 щіпки
- Олія рослинна: 1 ч. ложка
Приготування
Підготуємо інгредієнти. М'ясо промиваємо під проточною водою і відразу обтираємо насухо паперовими рушниками.
Свинину для відбивних нарізаємо шматочками завтовшки трохи більше 1 см.
М'ясні заготовки відбиваємо із двох сторін спеціальним молоточком. Раджу скибочки накрити харчовою плівкою під час відбиття.
А тепер кожну відбивну натираємо сіллю на свій смак та приправою для м'яса з двох боків. Якщо такої приправи немає, можна просто використовувати чорний мелений перець.
Заготівлі відбивних змащуємо олією з кожного боку.
На сильний вогонь ставимо сковороду гриль. Добре її розігріваємо. Викладаємо відбивні та смажимо їх по 2 хвилини (не більше) також на сильному вогні з кожного боку.
Соковиті відбивні подаємо на стіл із улюбленим соусом. Всім ситного перекушування!