Пельмені на сковороді з болгарським перцем

До ситного перекушування я пропоную загасити пельмені на сковороді разом з овочами. Виходять пельмені на сковороді з болгарським перцем дуже смачними та ситними.

Якщо до ситного перекушування вам потрібно приготувати вже готові заморожені пельмені, то найпростіше, звичайно ж, їх відваритиме. Але я пропоную інший кулінарний варіант — згасити пельмені на сковороді разом із овочами, серед яких є солодкий болгарський перець. Виходять пельмені на сковороді з болгарським перцем дуже смачними, апетитними та ситними. Така страва з пельменів та овочів урізноманітнить ваш щоденний раціон.

Інгредієнти

  • Пельмені: 20-25 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Солодкий болгарський перець: 1 шт.
  • Соус томатний: 2 ст. ложки (або кетчуп)
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців: за смаком
  • Вода кип'ячена: скільки потрібно

Приготування

Щоб згасити на сковороді пельмені із болгарським перцем, підготуємо потрібні продукти. Пельмені не треба розморожувати. Очищаємо морквину, цибулю та перець. Овочі ополіскуємо під прохолодною водою.

Нарізаємо цибулю маленькими шматочками. Розігріваємо на сковороді олію, перекладаємо нарізку з цибулі та обсмажуємо її протягом 2 хвилин, іноді перемішуючи.

Моркву крупно натираємо, а солодкий перець нарізаємо кубиком. Додаємо подрібнені овочі на сковороду до цибулі. Перемішуємо, продовжуємо обсмажувати ще 5 хвилин.

До овочів на сковороду викладаємо пельмені, розміщуючи їх одним шаром.

На свій смак пельмені солимо, присмачуємо сумішшю мелених перчиків або своїми улюбленими приправами. Доповнюємо інгредієнти томатним соусом чи кетчупом.

Вміст на сковороді заливаємо теплою кип'яченою водою так, щоб вона повністю покрила пельмені.

Пельмені із овочами доводимо до кипіння. Потім зменшуємо нагрівання плити, сковороду накриваємо кришкою і гасимо пельмені з болгарським перцем 15 хвилин.

Пельмені, тушковані на сковороді з болгарським перцем, вийшли смачними та ситними. Пригощайтеся, приємного апетиту!