Відбивні зі свинини на сковороді гриль

Для шанувальників страв зі свинячого м'яса пропоную простий спосіб приготувати відбивні зі свинини на сковороді гриль, які виходять дуже смачними та соковитими.

Для шанувальників страв зі свинини пропоную простий спосіб приготувати відбивні, які виходять дуже смачними та соковитими. Для рецепту знадобиться сковорода-гриль. Під силу впоратися з готуванням буде навіть кухарям-початківцям. Апетитні відбивні зі свинини на сковороді гриль при подачі добре поєднуються зі свіжою зеленню, овочами чи улюбленим гарніром.

Інгредієнти

  • Свинина: 250 г (корейка)
  • Сіль за смаком
  • Приправа для свинини: 4 щіпки
  • Олія рослинна: 1 ч. ложка

Приготування

Підготуємо інгредієнти. М'ясо промиваємо під проточною водою і відразу обтираємо насухо паперовими рушниками.

Свинину для відбивних нарізаємо шматочками завтовшки трохи більше 1 см.

М'ясні заготовки відбиваємо із двох сторін спеціальним молоточком. Раджу скибочки накрити харчовою плівкою під час відбиття.

А тепер кожну відбивну натираємо сіллю на свій смак та приправою для м'яса з двох боків. Якщо такої приправи немає, можна просто використовувати чорний мелений перець.

Заготівлі відбивних змащуємо олією з кожного боку.

На сильний вогонь ставимо сковороду гриль. Добре її розігріваємо. Викладаємо відбивні та смажимо їх по 2 хвилини (не більше) також на сильному вогні з кожного боку.

Соковиті відбивні подаємо на стіл із улюбленим соусом. Всім ситного перекушування!