Відбивні зі свинини у клярі на сковороді

Апетитні відбивні зі свинини в клярі на сковороді – швидкий і легкий спосіб перекусити смачною м'ясною стравою. М'ясо виходить м'яким та соковитим.

Якщо вам подобаються смачні страви зі свинини, приготування яких не вимагає багато часу, рекомендую посмажити на сковороді ситні відбивні. М'ясо після обсмажування виходить м'яким та соковитим. До речі, готуватимемо відбивні в клярі. Апетитні відбивні зі свинини в клярі на сковороді – швидкий і легкий спосіб перекусити смачною м'ясною стравою. Готуйте із задоволенням!

Інгредієнти

  • Свинина: 600 г (м'якоть)
  • Часник: 2-3 зубчики
  • Олія рослинна: 50 мл
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Крохмаль картопляний: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Перець червоний: за смаком (мелений)

Приготування

Для рецепту візьмемо інгредієнти за пропонованим списком. М'ясо промиваємо і відразу ж обсушуємо паперовим рушником.

М'якуш свинини нарізаємо скибочками товщиною близько 1 см.

А тепер кожну м'ясну скибочку накриваємо харчовою плівкою або целофановим мішечком і відбиваємо спеціальним молоточком з кожного боку.

Приймаємось за приготування кляру. У невелику миску розбиваємо яйце і збиваємо їх віночком до однорідної суміші.

У яєчну суміш всипаємо картопляний крохмаль. За смаком додаємо сіль та мелені перці. Добре перемішуємо. Кляр готовий.

Підготовлені відбиті скибочки свинини по черзі занурюємо у яєчний кляр.

Підготуємо для обсмажування олію. Наливаємо його в сковороду та додаємо очищені часникові зубки. Обсмажуємо зубчики часнику у гарячій олії протягом 1 хвилини. Потім часник прибираємо, а на сковороду поміщаємо відбивні у клярі. Смажимо їх з кожного боку до приємної та стійкої скоринки.

Готові соковиті відбивні зі свинини до столу можна запропонувати з улюбленим соусом. Всім ситного перекушування!