Рублені котлети зі свинини

Такі рубані котлети зі свинини гарні і як самостійна закуска, і вони чудово доповнюються різними гарнірами.

Котлети – звична та улюблена багатьма страва. Як правило, готують котлети з м'яса, хоча є багато рецептів різноманітних пісних котлет з овочів. Для приготування котлет потрібен фарш. Але є й альтернативний варіант для тих, хто не любить возитися із прокручуванням м'яса. Пропоную вам покроковий рецепт рубаних котлет зі свинини, які готуються із дрібно нарізаного м'яса.

Такі рубані котлети зі свинини гарні і як самостійна закуска, і вони чудово доповнюються різними гарнірами.

Інгредієнти

  • Свинина: 600 г
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Цибуля зелена: за перевагою
  • Крохмаль картопляний: 2 ст. ложки (можна замінити борошном)
  • Майонез: 1 ст. ложка
  • Часник: 1-2 зубки
  • Сіль за смаком
  • Олія рослинна: скільки потрібно (для смаження)

Приготування

Згідно зі списком, готуємо потрібні інгредієнти. М'ясо має бути трохи підмороженим. Цибулю, часник очищаємо. Зелену цибулю промиваємо.

М`ясо для котлет нарізаємо. Шматочки повинні бути дрібними, причому чим менше їх розмір, тим краще.

М'ясну заготовку для котлет перекладаємо в ємність. Додаємо подрібнену цибулю.

Доповнюємо шматочки м'яса крохмалем чи борошном, вбиваємо яйце. Викладаємо майонез.

Присмачуємо котлетний склад сіллю та тертим часником.

Ретельно інгредієнти перемішуємо, в процесі додаємо нарізку із зеленої свіжої цибулі.

Масу для котлет, що вийшла, кілька разів відбиваємо про дно ємності. Котлетний склад готовий.

Розігріваємо сковороду з додаванням олії. Котлети формуємо за допомогою столової ложки.

Обсмажуємо рубані котлети на помірному вогні по 2-3 хвилини з кожного боку заготовки.

Апетитні рубані котлети з м'яса подаємо до столу. Приємного всім перекушування!