Закусочні бутерброди з оселедцем

Бутерброди – популярна закуска не тільки для швидкого перекушування, а й чудова страва на святковий стіл. Пропоную вам зробити закусочні бутерброди із оселедцем.

Бутерброди – популярна закуска не тільки для швидкого перекушування, а й чудова страва на святковий стіл. Пропоную вам зробити закусочні бутерброди з оселедцем на чорному хлібі, для яких також знадобиться буряк, червона цибуля, зелень та зерна граната для прикраси.

Наперед потрібно відварити для бутербродів буряки. Коренеплід, до речі, можна і запекти у духовці. Ось кулінарні подробиці реалізації рецепту.

Інгредієнти

  • Хліб (чорний): 5 скибочок
  • Філе оселедця: 1 шт.
  • Буряк варений: 1 шт.
  • Майонез: 1 ст. ложка
  • Цибуля червона: 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Зелень свіжа: скільки потрібно
  • Гранат: 1 ст. ложка (зерна)

Приготування

Готуємо потрібні продукти. Хліб я вже взяла нарізний, він менше кришиться. Очищаємо цибулю, гранат розбираємо на зерна.

Варений буряк очищаємо, подрібнюємо, використовуючи терку. Бурякову масу доповнюємо сіллю за смаком та перчимо. Додаємо майонез та перемішуємо.

Я скористалася кулінарним кільцем, щоб із хлібних скибочок зробити круглі заготовки для бутербродів. Шматочки, що залишилися, від хліба можна використовувати для приготування сухариків або грінок.

Масу з подрібненого буряка розподіляємо рівним шаром на хлібних заготовках.

Червону цибулю для бутербродів нарізаємо тонкими кільцями. Беремо пару цибулинних кілець і викладаємо їх на хліб.

Філе солоного оселедця нарізаємо скибочками. По одній рибній скибочці поміщаємо на бутерброд.

Бутерброди з оселедець на чорному хлібі прикрашаємо гілочками свіжої зелені (я взяла кріп) і яскравими зернами граната.

Бутерброди з оселедцем, гранатом та буряком на чорному хлібі подаємо до столу! Приємного перекушування та гарного настрою!