Пельмені у томатно-сметанному соусі

Якщо ви любите пельмені і вам подобаються кулінарні експерименти, цей рецепт вам знадобиться. Пельмені в томатно-сметанному соусі виходять смачними та ситними.

Якщо ви любите пельмені і вам подобаються кулінарні експерименти на кухні, то цей рецепт вам знадобиться. Я пропоную готові пельмені згасити у томатно-сметанному соусі разом із цибулею. Страва виходить смачною, ситною і дуже апетитною. Потрібні вже готові заморожені пельмені. Вони можуть бути і домашніми, і покупними. Соковиті пельмені в соусі томатно-сметанном підійдуть для ситного перекусу в обід. Готуйте із задоволенням!

Інгредієнти

  • Пельмені: 500 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Сметана: 3 ст. ложки
  • Соус томатний: 2 ст. ложки
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Олія вершкове: 1 ст. ложка
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком
  • Вода кип'ячена: скільки потрібно
  • Будь-яка зелень: для подачі

Приготування

Підготуємо інгредієнти за списком. Очищаємо цибулю. Промиваємо гілочки свіжої зелені (підійде кріп, петрушка, цибуля).

На сковороді з'єднуємо рослинне та вершкове масло. Коли вершкове масло розтопиться, відправляємо на сковороду цибулю, нашатковану дрібними шматочками. Пасеруємо цибульну нарізку до м'якості.

До цибулі кладемо заморожені пельмешки.

А тепер заливаємо пельмені кип'яченою водою. Вона має покрити пельмені повністю.

Пельмені періодично перемішуємо. Чекаємо, щоб пельмені закипіли. Потім викладаємо до пельменів сметану та томатний соус.

Інгредієнти перемішуємо. Пельмені на свій смак солимо та приправляємо меленими спеціями.

Сковороду з пельменями накриваємо кришкою та зменшуємо нагрівання плити. Гасимо пельмені в томатно-сметанному соусі приблизно 10-15 хвилин.

Тушковані пельмені перед подачею на стіл посипаємо подрібненою зеленню.

Частуйтесь на здоров'я!