Тушені курячі стегна в мультиварці

Пропоную згасити стегна разом зі сметаною, овочами та спеціями. На виході тушковані курячі стегна у мультиварці виходять ситними та апетитними.

Смачну страву з курячих стегон легко приготувати у мультиварці. Пропоную згасити стегна разом зі сметаною, овочами та спеціями. На виході тушковані курячі стегна у мультиварці виходять ситними та апетитними. Таку страву можна запропонувати і до святкового столу.

Інгредієнти

  • Стегна куряче: 4 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сметана: 4 ст. ложки
  • Часник: 2 зубчики
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Приправа для курячих страв: 0,5 ч. ложки

Приготування

Підготуємо для рецепту вказані інгредієнти. Очищаємо морквину та цибулю. Стегна промиваємо та обтираємо паперовими рушниками.

Натираємо морквину, цибулю нарізаємо невеликими шматочками. У чашу мультиварки наливаємо олію. Включаємо програму «Спека». Перекладаємо овочі у чашу. Готуємо 5 хвилин, періодично перемішуючи без кришки.

На овочеву подушку кладемо підготовлені курячі стегна.

Частки часнику очищаємо та нарізаємо тонкими пластинками. Курячі стегна солимо і перчимо на смак, зверху розміщуємо часникові пластинки.

На курячі стегна викладаємо сметану. Зверху посипаємо частини приправою для курячих страв.

Мультиварку закриваємо кришкою. Змінюємо програму «Спека» на «Гасіння». Час встановлюємо на 1:00. Чекаємо на закінчення програми.

Тушені курячі стегна у мультиварці зі сметаною та овочами готові. Всім ситного перекушування!