Зелений чай – смачний та корисний напій, який має бути присутнім у нашому раціоні. Щоб урізноманітнити смак зеленого чаю, пропоную включити до складу напою нарізку з ківі та яблука. Виходить зелений чай з ківі та ароматним яблуком, з приємним ніжним смаком. Підсолодити такий чай можна цукром або медом.
Інгредієнти
- Ківі: 1 шт.
- Яблуко: 0,5 шт.
- Вода (окріп): 500 мл
- Чай зелений: 1 ст. ложка (або 2 пакетики)
- Цукор: за смаком (або мед)
Приготування
Щоб приготувати зелений чай з ківі та яблуком, візьмемо потрібні інгредієнти. Сорт яблука – на ваш розсуд.
У відповідну ємність (заварювальний чайник) викладаємо пакетики чаю. Можна використовувати і розсипний чай. Заливаємо пакетики чаю окропом. Накриваємо чайник для заварювання кришкою і наполягаємо напій 5 хвилин.
Очищаємо від шкірки ківі. Нарізаємо фрукт у формі кубиків.
Очищаємо тепер яблуко від шкірки та насіння. Подрібнюємо яблуко також, тобто. невеликими кубиками.
Нарізку з фруктів перекладаємо в чайник для заварювання в напій.
Заварювальний чайник накриваємо кришкою та наполягаємо зелений чай з ківі та яблуком 10 хвилин.
Розливаємо зелений чай у кухлі. Додаємо за бажанням цукор або мед у напій. Частуйтесь!
Всім приємного чаювання!