Бутерброди з оселедцем та огірком

Святковий стіл можна прикрасити апетитними бутербродами з оселедцем та огірком. Сусідство інгредієнтів нестандартне, але смак у закуски виходить чудовим.

Стіл, призначений для святкової вечірки чи банкету, можна прикрасити смачними бутербродами. Основа бутербродів – хлібні скибочки, які змащуються гірчицею, вершковим маслом і доповнюються свіжим огірком та шматочком солоної оселедечки. Сусідство інгредієнтів нестандартне, але смак у закуски виходить чудовим. Апетитні бутерброди з оселедцем та огірком обов'язково знайдуть своїх шанувальників.

Інгредієнти

  • Хліб (чорний): 5 скибочок
  • Філе оселедця солоною: 1 шт.
  • Огірок свіжий: 0,5 шт.
  • Гірчиця: 1 ч. ложка
  • Олія вершкове: 50 г
  • Зелень свіжа: для прикраси
  • Гранат: для прикраси

Приготування

Заготовимо інгредієнти за списком. Ретельно промиваємо огірок. Хліб краще використовувати нарізний. Вершкове масло має бути м'яким.

Щоб бутерброди чудово виглядали на святковому столі, краще надати їм рівної форми кола, квадрата чи трикутника. Я для нарізки використала кулінарне кільце.

Скибочки хліба намазуємо гірчицею, кількість регулюємо на свій смак.

Далі змащуємо скибочки хліба вершковим маслом.

Огірок нарізаємо кільцями. Поміщаємо огіркову нарізку на хлібні скибочки.

Рибне філе нарізаємо скибочками. Поверх огірка укладаємо шматочок оселедця.

Перед подачею на стіл кожен бутерброд з огірком і оселедцем прикрашаємо на власний розсуд. Я використовувала зерна граната та зелену цибулю.

Приємних вам святкових посиденьок та гарного настрою!