Бутерброди з оселедцем та плавленим сиром

Як закуску на святковий стіл можна зробити бюджетні бутерброди з оселедцем та плавленим сиром. Вони мають привабливий смак та прості у приготуванні.

Як закусочну страву на святковий стіл можна зробити апетитні бюджетні бутерброди, в яких використовується оселедець, плавлений сир, яйце. Основа бутербродів – скибочки чорного хліба чи батона. Ситні бутерброди з оселедцем та плавленим сиром просто приготувати, а їхній привабливий смак обов'язково знайде своїх шанувальників.

Інгредієнти

  • Хліб (чорний): 5 скибочок (або батон)
  • Філе оселедця солоною: 1 шт.
  • Сир плавлений: 90 г
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Лимон: 1/4 шт. (за бажанням)

Приготування

Беремо продукти за запропонованим списком. Відварити заздалегідь потрібно яйце, потім остудити його та очистити від шкаралупи.

Зробимо намазку для бутербродів. Для цього середньою теркою подрібнюємо куряче яйце та плавлений сир. Щоб сир легко натирався, на 15 хвилин перед реалізацією рецепту кладемо його в морозильну камеру.

Склад намазки на свій смак перчимо та доповнюємо майонезом. Солі я не додаю, але якщо вам не вистачає цієї спеції, підсипте трохи.

Перемішуємо, щоб вийшла густа намазка. Дозволяється до складу намазки додати подрібнену зелень, наприклад, кріп.

Щоб наші бутерброди апетитно та естетично виглядали на столі, зробимо із хлібних скибочок рівні заготовки будь-якої форми — трикутника, квадрата або, як у моєму випадку, кола.

Заготівлі із хліба змащуємо приготовленою масою з яйця та плавленого сиру.

Філе солоного оселедця нарізаємо порційними шматочками. Кладемо на кожен бутерброд по шматочку рибки.

Додатково я прикрасила бутерброди скибочками лимона. Використовувати для прикраси можна зелень чи зерна граната.

Апетитні та смачні бутерброди з плавленим сиром та оселедцем готові. Дегустуємо, приємного апетиту!