Горіхові вафлі

Якщо у вас є такий кухонний прилад як електровафельниця, то обов'язково поповніть скарбничку рецептів для неї, приготувавши горіхові вафлі.

Якщо у вас є такий кухонний прилад як електровафельниця, то обов'язково поповніть скарбничку рецептів для неї, приготувавши вафлі з горіхами. Домашні горіхові вафлі у вафельниці виходять запашними, апетитними, мають ненав'язливий вершковий смак. Вафлі з горіхами чудово доповнять чайні посиденьки. Десерт оцінять навіть найвибагливіші гурмани.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне: 100 г
  • Цукор: 40 г
  • Олія вершкове: 50 г
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Горіх грецький (ядра): 70 г
  • Сіль: 2 щіпки
  • Розпушувач тіста: 0,5 ч. ложки
  • Ванілін: за смаком

Приготування

Для реалізації рецепту горіхових вафель підготуємо продукти за списком. Олія має бути м'якою. Горіхи подрібнюємо до крихти.

У миску перекладаємо м'яке вершкове масло. До продукту підсипаємо цукровий пісок і трохи солі. Інгредієнти розтираємо до однорідного складу.

У масу, що вийшла, розбиваємо по черзі курячі яйця, продовжуючи перемішувати.

До складу майбутнього тіста для вафель завантажуємо горіхову крихту, перемішуємо.

У горіхову суміш, що утворилася, через дрібне сито пропускаємо пшеничне борошно, додаємо розпушувач в процесі і ванілін.

Інгредієнти ретельно між собою вимішуємо, щоб одержати однорідне горіхове тісто.

Розігріваємо поверхню електровафельниці. Тісто з горіхами викладаємо на поверхню, використовуючи столову ложку. Достатньо 2-2,5 ложок. Вафлі готуємо протягом 3-4 хвилин.

Домашні ароматні вафлі з горіховою начинкою готові, із задоволенням пригощаємось ласощами!