Якщо у вас є такий кухонний прилад як електровафельниця, то обов'язково поповніть скарбничку рецептів для неї, приготувавши вафлі з горіхами. Домашні горіхові вафлі у вафельниці виходять запашними, апетитними, мають ненав'язливий вершковий смак. Вафлі з горіхами чудово доповнять чайні посиденьки. Десерт оцінять навіть найвибагливіші гурмани.
Інгредієнти
- Борошно пшеничне: 100 г
- Цукор: 40 г
- Олія вершкове: 50 г
- Яйце куряче: 2 шт.
- Горіх грецький (ядра): 70 г
- Сіль: 2 щіпки
- Розпушувач тіста: 0,5 ч. ложки
- Ванілін: за смаком
Приготування
Для реалізації рецепту горіхових вафель підготуємо продукти за списком. Олія має бути м'якою. Горіхи подрібнюємо до крихти.
У миску перекладаємо м'яке вершкове масло. До продукту підсипаємо цукровий пісок і трохи солі. Інгредієнти розтираємо до однорідного складу.
У масу, що вийшла, розбиваємо по черзі курячі яйця, продовжуючи перемішувати.
До складу майбутнього тіста для вафель завантажуємо горіхову крихту, перемішуємо.
У горіхову суміш, що утворилася, через дрібне сито пропускаємо пшеничне борошно, додаємо розпушувач в процесі і ванілін.
Інгредієнти ретельно між собою вимішуємо, щоб одержати однорідне горіхове тісто.
Розігріваємо поверхню електровафельниці. Тісто з горіхами викладаємо на поверхню, використовуючи столову ложку. Достатньо 2-2,5 ложок. Вафлі готуємо протягом 3-4 хвилин.
Домашні ароматні вафлі з горіховою начинкою готові, із задоволенням пригощаємось ласощами!