Начинка з молодої капусти для пиріжків

Апетитна начинка з молодої капусти для пиріжків виходить соковитою та смачною. З таким наповнювачем ваші пиріжки приречені на успіх!

Якщо ви збираєтеся приготувати домашні пиріжки, раджу начинку зробити з молодої капусти. З таким наповнювачем ваші пиріжки приречені на успіх! Апетитна начинка з молодої капусти для пиріжків виходить соковитою та смачною. Крім капусти для реалізації рецепту знадобиться ріпчаста цибуля та морквина, а мелені спеції підкоригують смак. До речі, така начинка підійде і для випікання пирогів, нею можна нафарширувати млинці.

Інгредієнти

  • Капуста (молода): 500 г
  • Морква: 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 3-4 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Цукор: 1 ч. ложка
  • Вода кип'ячена: 25 мл

Приготування

Візьмемо для рецепту необхідні продукти за запропонованим списком. З молодої капусти видалити верхні листи і зрізати качан. Моркву та цибулю очистити.

Підготуємо основу для начинки – капусту. На обробній дошці нарізаємо капусту стрічками, а потім шаткуємо кубиком. Капустяну заготовку перекладаємо в миску, солимо за смаком і перетираємо руками.

У сковороді розігріваємо олію. Завантажуємо на сковороду подрібнену капусту. Перчимо її на свій смак.

Капусту відразу ж доповнюємо натертою морквою і подрібненою цибулею.

Вміст на сковороді перемішуємо та обсмажуємо протягом 6 хвилин.

Капусту посипаємо цукром і вливаємо трохи кип'яченої води, перемішуємо.

Капусту для начинки гасимо на сковороді приблизно 10 хвилин. Періодично склад начинки перемішуємо.

Смачна соковита начинка з капусти для пиріжків приготовлена. Приступаємо до ліплення пиріжків, коли охолоне начинка. Приємного вам клопоту на кухні!