Млинці на топленому молоці

Пропоную вам спекти млинці на топленому молоці, які можна використовувати для фарширування улюбленою начинкою. Такі млинці ніжними та смачними.

Домашні млинці – це не тільки апетитні ласощі для святкування Масляної. Смачні млинці можна приготувати і в будні для ситного ранкового перекушування або вечірньої трапези. Пропоную вам спекти млинці на топленому молоці, які можна використовувати для фарширування улюбленою начинкою. Такі млинці мають ніжну структуру та неперевершений смак.

Інгредієнти

  • Молоко топлене: 1,5 ст.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Борошно пшеничне: 6 ст. ложок
  • Цукор: 1 ст. ложка
  • Сіль: 3 щіпки
  • Сода харчова: 1 щіпка
  • Олія рослинна: для смаження

Приготування

Вимірюємо в потрібній кількості зазначені продукти. Зауважте, що інгредієнти повинні бути кімнатної температури.

У відповідну широку миску виливаємо вміст двох великих яєць. Перемішуємо яйця, доводячи до однорідної суміші.

У яєчний склад додаємо цукровий пісок та солону спецію.

Інгредієнти доповнюємо теплим паливним молоком, інгредієнти знову перемішуємо.

У рідку суміш, що вийшла, просіваємо частинами пшеничне борошно. А також вводимо до складу млинця соду, яку потрібно загасити оцтом або лимонним соком.

Інгредієнти перемішуємо, доводячи до стану ніжного тесту млинця. У ньому повинні бути відсутні грудочки.

Дно сковороди змащуємо олією. Коли поверхня оптимально прогріється, виливаємо порцію тесту на сковороду, розподіляючи тонким шаром. Смажимо млинці приблизно по 30-40 секунд з кожного боку.

Млинці, приготовані на тісті з паливним молоком, подаємо до столу, доповнивши варенням, медом або сметаною. Усім приємного та ситного перекушування!