Гуляш із яловичини в мультиварці

У меню на сьогодні — гуляш, приготований з яловичини в мультиварці. Смачний гуляш готується із традиційними інгредієнтами.

У меню на сьогодні — гуляш, приготований з яловичини в мультиварці. Використовуючи цей покроковий рецепт гуляшу з яловичини в мультиварці, ви отримаєте чудову страву, яка за своїми смаковими якостями нагадується «радянська» страва як у їдальні.

Смачний гуляш із яловичини у мультиварці готується з традиційними інгредієнтами, серед яких морквина, цибуля, борошно та томатна паста. При реалізації рецепту від вас знадобиться лише зробити подрібнені заготівлі для страви, а сам процес приготування «візьме на себе» кухонна техніка. За допомогою цього сучасного девайсу м'ясо у вас вийде м'яким, а сам гуляш із підливою з насиченим смаком та приємною густою консистенцією.

Інгредієнти

  • Яловичина: 500 г (м'якоть)
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Борошно пшеничне: 3 ст. ложки
  • Паста томатна: 2 ст. ложки
  • Олія рослинна: 4 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком
  • Лист лавровий: 1 шт.
  • Вода (окріп): скільки потрібно

Приготування

Для приготування гуляшу беремо потрібні продукти. Розморожену яловичину промити та обов'язково обсушити. Можна використовувати м'ясо із прошарками жиру. Овочі очистити. Закип'ятити воду.

На обробну дошку перекласти м'ясо і нарізати шматочками порційними. Нарізку з яловичини присипати з усіх боків борошном пшеничним. Виставити режим смаження. У знімну чашу влити олію. Після того, як воно прогріється, опустити в нього шматочки яловичини. Смажити 10 хвилин, не користуючись кришкою.

За допомогою середньої тертки подрібнюємо морквину, а цибулю рубаємо звичайними шматочками. Відправляємо нарізку у чашу, де підсмажується м'ясо. Продовжуємо спільне обсмажування продуктів протягом 10 хвилин.

До інгредієнтів поміщаємо томатну пасту.

М'ясо з овочами присмачуємо, орієнтуючись на свій смак, меленими спеціями (підійде суміш перчиків та паприка), солимо. Додаємо лавровий лист.

Заливаємо інгредієнти окропом згідно з обсягом вашої техніки. Вода має повністю покрити інгредієнти. Не використовуйте холодну воду, інакше м'ясо в гуляші буде жорстким.

Мультиварку закриваємо кришкою. Вибираємо режим приготування «гасіння». Мені вистачило 40 хвилин, щоб гуляш повністю приготувався.

Смачний домашній гуляш із яловичини, приготовлений за допомогою мультиварки, готовий! Він чудово гармонує з різними гарнірами: картопляним пюре, макаронами, кашами. Приємного вам перекушування!