Хрусткі палички з курячого філе

Куряче філе має успіх практично у кожної господині. Хрусткі палички з курячого філе відмінно впишуться у будь-яке меню.

Куряче філе – чудовий інгредієнт, який має успіх практично у кожної господині. З цього продукту можна приготувати найрізноманітніші страви – від ситних салатів до наваристих супів. Використовується куряче філе для реалізації рецептів оригінальних закусок. Мені подобається робити хрусткі палички з курячого філе, які відмінно вписуються в будь-яке меню, а домочадці та гості залишаються задоволеними та просять добавки.

Інгредієнти

  • Філе куряче: 300 г
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Майонез: 2 шт.
  • Панірувальні сухарі: 100 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Паприка мелена: 0,5 ч. ложки
  • Куркума: 0,5 ч. ложки
  • Олія рослинна: 4-5 ст. ложок

Приготування

Беремо для рецепту продукти за списком. Філе курки промиваємо та обсушуємо паперовими рушниками.

У невелику ємність розбиваємо куряче яйце. Продукт доповнюємо порцією майонезу. Засипаємо до смаку необхідні спеції. Можна додати до складу сушену зелень.

Ретельно змішуємо інгредієнти до одержання однорідної суміші.

Підготовлене філе куряче перекладаємо на обробну поверхню і нарізаємо у формі смужок, які, по можливості, повинні бути однакового розміру і товщини.

Завантажуємо нарізку з курячого філе в приготовлену яєчно-майонезну суміш. Залишаємо так маринуватися смужки на 20 хвилин.

Підготуємо сковороду для обсмажування паличок. Наливаємо на дно посуду олію і розігріваємо її. Паралельно кожну смужку курки обвалюємо в панірувальних сухарях.

Заготівлю з курячих паличок кладемо в гарячу олію та обсмажуємо з кожного боку приблизно по 3-5 хвилин.

Апетитні хрусткі палички з курячого філе готові. Вони хороші в будь-якому вигляді – і в гарячому, і вже охолодженому. Смачна вам дегустація!