Курячі гомілки в маринаді в духовці

Запечені курячі гомілки в маринаді в духовці сподобаються вашим домочадцям, які обов'язково попросять добавки.

Гомілки в духовці можна зробити за різними рецептами. Мені симпатизує варіант запікання курячих гомілок у пікантному маринаді, який готується зі звичних продуктів, що є у запасниках у кожної хазяйки. Запечені курячі гомілки в маринаді в духовці сподобаються вашим домочадцям, які обов'язково попросять добавки.

Інгредієнти

  • Гомілки курячі: 6-7 шт.
  • Соус томатний: 1 ст. ложка
  • Майонез: 1 ст. ложка
  • Соус соєвий: 1 ст. ложка
  • Приправа для курячих страв: 1 ч. ложка
  • Часник сушений: 0,5 ч. ложки
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Сіль за смаком
  • Олія рослинна: 1 ст. ложка

Приготування

Візьмемо інгредієнти за списком. Ніжки промиваємо під проточною водою. Підбираємо форму для запікання.

Підготовлені курячі частини завантажуємо в об'ємну миску.

Додаємо до курячих гомілок порцію томатного соусу, майонезу, вливаємо соєвий соус.

Частини птиці на смак солимо, кидаємо приправу, гранульований часник.

Складові пікантного маринаду ретельно перемішуємо з курячими ніжками. Потрібно залишити маринуватися на півгодини гомілки.

Дно жароміцної форми покриваємо олією. Викладаємо замариновані гомілки у форму.

Нагрівання духовки встановлюємо на 185 градусів. Ставимо форму з гомілками в духовку на 40-45 хвилин.

Курячі гомілки готові, можна подавати їх на стіл. Поруч із стравою розташуйте улюблений гарнір або овочевий салат, буде доречно і дуже смачно. Смачного!