Мариновані кабачки по-швидкому

Простий покроковий рецепт маринованих кабачків по-швидкому, який неодноразово виручав мене за святковим столом. Така закуска – чудове доповнення до м'ясних страв.

Пропоную вам простий покроковий рецепт маринованих кабачків швидко, який не раз виручав мене за святковим столом. Така закуска – чудове доповнення до м'ясних страв. Я, звичайно ж, запасаюся кабачками на зиму в банках (солю та марину), але цей варіант теж допускаю на кухні.

Такі мариновані кабачки швидко – ідеальна заготівля, що не вимагає багато часу на реалізацію. Вважаю, що блюдо обов'язково знайде своїх шанувальників.

Інгредієнти

  • Кабачок: 1 шт. (300 г)
  • Оцет винний: 1 ст. ложка
  • Соус соєвий: 1 ст. ложка
  • Олія рослинна: 1 ст. ложка
  • Часник: 1 зубчик
  • Перець мелений: за смаком
  • Сіль: за перевагою
  • Кинза: 2 гілочки

Приготування

Готуємо необхідні інгредієнти для смачної та пікантної закуски з кабачків. Овочі та гілочки кінзи промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками.

Кабачок для маринування нарізаємо у формі тонких кружків. Зручно використовувати спеціальну терку для слайсів, але я обійшлася без неї. Нарізку поміщаємо у скляну глибоку ємність чи контейнер.

Кабачкову заготовку доповнюємо часником, який потрібно очистити від лушпиння та просто роздавити ножем. Дозволяється варіант стовченого часнику (на любителя).

До інгредієнтів у миску вливаємо винний оцет, олію та класичний соєвий соус.

Гілочки кінзи шаткуємо. Зелену нарізку переправляємо у миску. Кидаємо мелений перчик. З сіллю будьте обережнішими, адже соєвий соус, отже, солоний.

Добре інгредієнти між собою змішуємо. Для маринування кабачків достатньо 10-15 хвилин. За цей час нарізку потрібно ще кілька разів перемішати.

Отак швидко приготувалися наші кабачки. Перед подачею на стіл видалити із закуски часник (або залишити за бажанням).

Приємного для всіх апетиту!