Свіжа білокачанна капуста – чудовий інгредієнт для багатьох салатів. Пропоную вам покроковий рецепт капустяного салату з крабовими паличками та ковбасним сиром, який швидко готується, адже для його реалізації не потрібно додатково відварювати інгредієнти.
Капуста, крабові палички та копчений ковбасний сир доповнені свіжим огірком та кукурудзою. Салат має пікантний смак завдяки подрібненому копченому ковбасному сиру. Для заправки використовуються майонез, а смакові якості салату регулюються меленими спеціями.
Апетитний капустяний салат із крабовими паличками та ковбасним сиром вдало обґрунтується у будь-якому меню.
Інгредієнти
-
Капуста білокачанна: 200 г
-
Крабові палички: 100 г
-
Ковбасний сир копчений: 100 г
-
Кукурудза (консервована): 4 ст. ложки
-
Огірок свіжий: 1 шт.
-
Майонез: 3 ст. ложки
-
Сіль за смаком
-
Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Для салату беремо потрібні продукти. Рекомендується видалити поверхневі листи з капусти. Огірок промиваємо. Крабові палички мають бути в охолодженому стані.
Білокачанну капусту для салату подрібнюємо дрібними смужками. Заготівлю відправляємо до салатника.
Дістаємо крабові палички із упаковки. На обробній поверхні подрібнюємо продукт у формі шайбочок.
Ковбасний сир із копченим смаком для салату подрібнюємо, використовуючи терку з великими поділками.
Для салату огірок очищати не обов'язково (виняток – випадок, коли шкірка гірчить). Подрібнюємо огірок кубиком, додаємо нарізку до решти інгредієнтів.
Зерна кукурудзи перекладаємо салат, попередньо зливши з них сік.
Необхідні компоненти салату знаходяться в мисці, можна їх заправляти майонезом, посолити на свій смак і поперчити.
Компоненти салату між собою перемішуємо.
Салатна страва з капусти, крабових паличок та ковбасного сиру готова. Приємного для всіх апетиту!