Картопля з грибами в мультиварці

Картопля відмінно поєднується у стравах з багатьма інгредієнтами. Смачна картопля з грибами у мультиварці виходить ситною, м'якою, ароматною.

Картопля відмінно поєднується у стравах з багатьма інгредієнтами. Мені подобається картопля з грибами, приготувати яку можна різними кулінарними способами. Наприклад, у мультиварці. Смачна картопля з грибами у мультиварці виходить ситною, м'якою, ароматною. Таку страву зробити дуже просто, адже приготування на себе «бере» мультиварка.

Інгредієнти

  • Картопля: 700 г
  • Печериці свіжі: 200 г
  • Сметана (20%): 2 ст. ложки
  • Гірчиця: 1 ч. ложка
  • Олія рослинна: 1,5 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Приправа для страв з картоплі: 0,5 ч. ложки

Приготування

Підготуємо продукти для картопляної страви у мультиварці. Очищаємо картоплю. Ополіскуємо печериці під водою, видаляючи забруднення.

Свіжі печериці нарізаємо скибочками шириною приблизно 3 мм. Нарізування викладаємо в миску.

До нарізаних печериць додаємо столову гірчицю та сметану. Трохи солимо.

Гриби акуратно перемішуємо, щоб кожну скибочку було покрити сметаною та гірчицею.

Картоплю нарізаємо великими скибочками. Перекладаємо картоплю в мультиварку. На смак солимо, додаємо приправу для картопляних страв. Вливаємо олію.

Вміст у чаші мультиварки перемішуємо.

На картопляні скибочки викладаємо нарізку з печериць одним шаром. Перемішувати інгредієнти не потрібно.

Закриваємо мультиварку кришкою. Вибираємо на екрані програму «випічка». Час встановлюємо на 40 хвилин. Готуємо до закінчення програми.

Апетитна та смачна картопля з грибами у мультиварці готова. До столу її подати можна із зеленню. Усім приємного перекушування!