Картопля з м'ясом – це найвдаліше і поживніше поєднання інгредієнтів. Якщо часу на обробку м'яса та його приготування немає, можна скористатися таким напівфабрикатом як тушонка. Пропоную зробити картопля з тушонкою в мультиварці, яка виходить смачною та апетитною. Такий варіант приготування страви заощаджує ваш час, адже більша частина праці буде «покладена» на кухонну техніку.
Інгредієнти
- Картопля: 6-7 шт.
- Морква: 1 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Тушонка: 1 банка
- Лист лавровий: 1 шт.
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Вода кип'ячена: 150 мл
Приготування
Підготуємо для рецепту вказані інгредієнти. Тушонку вибирайте на свій смак. Очищаємо картоплю, моркву, цибулю. Овочі ополіскуємо під холодною водою.
Моркву подрібнюємо за допомогою терки. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками.
Відкриваємо банку тушонки. Жир із банки перекладаємо в чашу мультиварки. Включаємо програму «Спека». Додаємо до жиру нарізку із овочів. Смажимо морквину з цибулею до м'якості, періодично перемішуємо.
Картоплю нарізаємо великими кубиками. Викладаємо в чашу мультиварки до овочів.
До інгредієнтів викладаємо тушонку.
Вміст у чаші мультиварки на свій смак солимо, приправляємо меленим перчиком. Кидаємо лавровий лист і вливаємо воду. Перемішуємо.
Мультиварку закриваємо кришкою. Вибираємо на екрані програму «Гасіння». Час приготування виставляємо на 45 хвилин.
Смачна картопля з тушонкою в мультиварці готова. Подачу страви можна урізноманітнити свіжою зеленню. Всім смачного!