Куряче філе із замороженими овочами на сковороді

Пропоную зробити куряче філе із замороженими овочами на сковороді, яке урізноманітнить обідню трапезу або вечірнє перекушування.

Куряче філе чудово поєднується у стравах з багатьма інгредієнтами. Давайте використовуємо цю кулінарну якість продукту та приготуємо смачну гарячу закуску на сковороді. Пропоную зробити куряче філе із замороженими овочами на сковороді, яке урізноманітнить обідню трапезу або вечірнє перекушування. Я взяла заморожену мексиканську суміш (у її складі морквина, солодкий болгарський перець, стручкова квасоля, горошок зелений, кукурудза).

Інгредієнти

  • Філе куряче: 300 г
  • Мексиканська овочева суміш: 200 г
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Соус соєвий: 30 мл
  • Часник: 1 зубчик
  • Приправа для курячих страв: за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування

Підготуємо для рецепту інгредієнти за списком. Розморожене куряче філе промиваємо і одразу обтираємо паперовими рушниками.

На обробну поверхню кладемо куряче філе. Нарізаємо його у формі невеликих смужок.

Нарізку з курячого філе приправляємо до смаку приправою для м'яса, кидаємо трохи солі, вливаємо соєвий соус. Часник подрібнюємо, викладаємо до курячих шматочків.

Заготівлю з курячого філе добре перемішуємо. Маринуємо протягом 10 хвилин.

На сковороду вливаємо олію, прогріваємо продукт. Відправляємо на сковороду замариновану нарізку із філе. Обсмажуємо на сильному вогні кілька хвилин.

Завантажуємо на сковороду склад із заморожених подрібнених овочів.

Курячі шматочки з овочами гасимо під кришкою 20 хвилин на маленькому вогні. Періодично інгредієнти перемішуємо.

Ситне куряче філе із замороженими овочами готове до подачі на стіл. Приємного перекушування!