Гнізда з макаронів з мясними кульками

Сьогодні я пропоную вам приготувати гнізда з макаронів з м'ясними кульками. Така страва виходить ситною, смачною і апетитною.

На продовольчих прилавках сьогодні можна знайти безліч макаронних виробів різного смаку та форми. Особливу кулінарну нішу займають макаронні вироби у формі гнізд. Ось покроковий рецепт гнізд з макаронів з м'ясними кульками на сковороді, які будуть нудитися в сметанному соусі. Виходить ситно, смачно та апетитно!

Інгредієнти

  • Макарони: 8 шт. (Гнізда)
  • Фарш м'ясний: 300 г (змішаний)
  • Сметана: 200 г
  • Вода: 300 мл (або молоко)
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Орієнтуючись на список інгредієнтів, готуємо їх.

У невелику миску перекладаємо м'ясний фарш. Дрібними шматочками нарізаємо цибулю. Розбиваємо яйце, солимо і перчимо.

Ретельно компоненти між собою перемішуємо. Склад для м'ясних кульок виготовлений.

У сковороду вливаємо порцію олії (можна використовувати і вершкове масло). Макаронні вироби – гнізда – розміщуємо на сковороді. Між гнізда залишаємо місце, оскільки під час приготування вони збільшаться в обсязі.

Повертаємось до м'ясного фаршу. Ліпимо з нього невеликі кульки, які укладаємо в гнізда.

Сметану заливаємо водою чи молоком і ретельно перемішуємо, додавши до смаку сіль та чорний мелений перець. Соусом, що вийшов, заливаємо гнізда.

Сковороду накриваємо кришкою. Гасимо гнізда з м'ясними кульками протягом 40 хвилин.

Гнізда з м'ясними кульками приготувалися. Подаємо у гарячому вигляді до столу. Страву можна прикрасити зеленню. Смачної та ситної трапези вам!