Шашлик зі свинини на пиві

Якщо ви любите кулінарні експерименти на кухні, то цей покроковий рецепт шашлику зі свинини на пиві обов'язково має бути у ваших закладках.

Якщо ви любите кулінарні експерименти на кухні, то цей покроковий рецепт шашлику зі свинини на пиві обов'язково має бути у ваших закладках. Для приготування смачного шашлику на мангалі знадобиться світле пиво, гірчиця, цибуля, спеції. Я використовувала вже готову приправу для смаження шашлику, але можна її зібрати самостійно з улюблених мелених спецій. М'ясні шматочки спочатку замаринуємо, а потім посмажимо на мангалі на шампурах. М'ясо виходить соковитим, м'яким, смачним та апетитним! Ось подробиці.

Інгредієнти

  • Свинина: 1 кг (м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста: 2 шт.
  • Гірчиця: 1 ч. ложка
  • Приправа для шашлику: 2 ч. ложки
  • Сіль за смаком
  • Пиво світле: 100 мл

Приготування

За списком візьмемо потрібні інгредієнти. Очищаємо цибулю.

На обробну поверхню кладемо м'якоть свинини. Нарізаємо м'ясо невеликими порційними шматочками. Заготівлю переправляємо у широку миску.

Цибулю подрібнюємо середніми по товщині кільцями. Цибулеву нарізку додаємо до м'ясних шматочків.

Шматочки свинини та цибулю на смак солимо, кидаємо порцію приправи для шашлику, додаємо гірчицю.

Вміст у мисці перемішуємо, намагаючись вичавлювати з цибулі сік.

Заготовку із свинини для шашлику заливаємо пивом. Ще раз перемішуємо. Маринуємо м'ясо протягом 1,5-2 годин у прохолодному місці.

Час маринування добіг кінця. Готуємо мангал. Нанизуємо м'ясні шматочки на шампури.

Смажимо шашлик зі свинини на вугіллі до готовності.

Шашлик із свинини на пиві готовий. Подаємо його гарячим до столу разом із овочами та зеленню. Приємного та ситного всім перекушування!