Курячі гомілки в пакеті для запікання

Пакети для запікання — чудова «підмога» для господарок. У них можна приготувати найрізноманітніші страви. Ось рецепт курячих гомілок у пакеті для запікання.

Пакети для запікання — чудова «підмога» для господарок. У них можна приготувати різноманітні страви з овочів, курки, м'яса, риби. Ось покроковий рецепт курячих гомілок у пакеті для запікання, які попередньо маринуються у складі із соєвого соусу, олії, часнику та спецій. Запечені таким чином гомілки виходять смачними, соковитими, м'якими. До столу курячі гомілки можна подати з картопляним гарніром або як самостійну страву.

Інгредієнти

  • Гомілки курячі: 5 шт.
  • Соус соєвий: 1 ст. ложка
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль: 1 щіпка
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Часник: 2 зубчики
  • Приправа для курячих страв: 1 ч. ложка

Приготування

Візьмемо потрібні інгредієнти для запікання гомілок. Очищаємо часникові зубки.

Курячі гомілки промиваємо під проточною водою. Обтираємо ніжки паперовими рушниками та перекладаємо у миску. За смаком перчимо гомілки і трохи приправляємо сіллю.

Зробимо маринад для гомілок. У невелику миску вливаємо олію та соєвий соус. Підсипаємо приправу. Часникові зубки дрібно нарізаємо та перекладаємо до інгредієнтів.

Склад маринаду добре перемішуємо.

Маринад переправляємо до курячих гомілок. Добре перемішуємо. Залишаємо гомілки маринуватися протягом 30 хвилин.

Замариновані курячі ніжки перекладаємо у пакет для запікання. Закріплюємо пакет кліпсою. Зверху робимо 2-3 проколи на пакеті зверху.

Завантажуємо гомілки у духовку. Запікаємо ніжки у пакеті 45 хвилин при 190 градусах.

Соковиті курячі гомілки подаємо до столу. Смачного!