З курячої грудки можна приготувати смачні та соковиті котлети, якщо включити до складу котлетної маси кабачок. Апетитні курячі котлети з кабачком можна запропонувати до столу з улюбленим гарніром з картоплі, гречки, рису або макаронів. Також котлети з курки з кабачком гарні і на скибочці хліба (як бутерброд). Готувати котлети на сковороді, приступаємо.
Інгредієнти
- Філе куряче (грудка): 1 шт. (300 г)
- Кабачок: 150 г
- Борошно пшеничне: 2 ст. ложки
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Зелень свіжа: 3 гілочки
- Олія рослинна: 4 ст. ложки
Приготування
Щоб посмажити на сковороді курячі котлети з кабачком, підготуємо вказані продукти. Кабачок очищаємо від шкірки та насіння. З цибулі знімаємо лушпиння.
Курячі грудки, кабачок і цибуля для подальшого подрібнення нарізаємо невеликими шматочками.
По черзі завантажуємо нарізані інгредієнти у м'ясорубку. Ось така котлетна маса виходить.
У курячий склад додаємо нарубану зелень (я використовувала петрушку). Всипаємо пару столових ложок борошна. Інгредієнти на смак перчимо, присмачуємо меленим перчиком. Можна додати улюблених спецій.
Між собою інгредієнти добре змішуємо. Виходить в'язка котлетна маса.
На сковороді розігріваємо олію. Формуємо котлети та викладаємо їх у розігріту олію. Обсмажуємо курячі котлети з кабачком по 4-5 хвилин із кожного боку.
Котлети з курки з кабачком вийшли смачними та соковитими. Всім смачного!