Крильця в рукаві в духовці

Курячі крильця можна приготувати різними способами. Мабуть, найпростіший варіант – запекти їх у духовці. Крильця в рукаві в духовці виходять дуже соковитими.

Курячі крильця приготувати до трапези можна різними способами. Мабуть, найпростіший і найдоступніший варіант – запекти їх у духовці, використовуючи спеціальний рукав. Курячі крильця в рукаві в духовці виходять дуже соковитими, з приємною пікантною смаковою ноткою та досить ситними. До столу їх можна запропонувати з улюбленим соусом як самостійну страву або супроводити гарніром з картоплі, рису, гречки, макаронів.

Інгредієнти

  • Крила курячі: 800 г
  • Соус соєвий: 3 ст. ложки
  • Приправа для курячих страв: 2 ст. ложки без гірки
  • Сіль: за потребою

Приготування

Візьмемо потрібні інгредієнти для рецепту. Я використала вже готову приправу для курки. Можна її зібрати самостійно, включивши до складу мелені перці, куркуму та інші улюблені спеції.

Курячі крильця ополіскуємо під холодною водою. Обсушуємо крила за допомогою паперових серветок. Перекладаємо крильця відразу в спеціальний рукав/пакет для запікання.

До курячих частин засипаємо приправу.

Далі вливаємо до крил соєвий соус. Якщо є потреба, то крильця посолити. Орієнтуйтесь на склад приправи та смак соєвого соусу.

Туго фіксуємо кінець рукава спеціальною кліпсою. Струшуємо рукав так, щоб весь вміст покрився приправою.

Рукав із курячими крильцями перекладаємо у форму для запікання. Завантажуємо форму в духовку, прогріту до 180 градусів.

Запікаємо курячі крильця в рукаві 40 хвилин. Потім обережно розрізаємо посередині рукав і продовжуємо запікати крильця ще 10 хвилин.

Соковиті та смачні курячі крильця в рукаві готові в духовці. Подаємо їх до столу. Усім приємного перекушування!