Маринад для шашлику з курячих крилець

Приготувати смачний шашлик можна з курячого м'яса. Домашній маринад для шашлику з курячих крилець робить м'ясну страву м'якою, соковитою та ситною.

Приготувати смачний шашлик можна не лише зі свинини, яловичини, баранини, а й з курячого м'яса. Якщо ви зібралися смажити шашлик із курячих крилець, то пропоную його замочити в пікантному маринаді на основі майонезу, сметани, томатної пасти та соєвого соусу. Домашній маринад для шашлику з курячих крилець робить м'ясну страву м'якою, соковитою та ситною.

Вказана кількість інгредієнтів розрахована для замочування 1 кг крил.

Інгредієнти

  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Сметана: 2 ст. ложки
  • Паста томатна: 1 ст. ложка
  • Соус соєвий: 4 ст. ложки
  • Часник: 1 зубчик
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців: за смаком

Приготування

Щоб зробити маринад для шашлику з курячих крилець, візьмемо потрібні продукти. До речі, замочені в такому маринаді крильця можна смажити і на мангалі, і в духовці.

Для приготування маринаду підбираємо маленьку миску. Перекладаємо в миску сметану будь-якої жирності та додаємо свій улюблений майонез.

Далі у миску викладаємо томатну пасту. Сметану, майонез та томатну пасту між собою добре перемішуємо.

У однорідну масу, що вийшла, вливаємо класичний соєвий соус. Інгредієнти знову ретельно перемішуємо.

Очищаємо зубчик часнику та пропускаємо його через спеціальний прес. Додаємо суміш мелених перців та сіль. Посипаючи сіллю, пам'ятаємо, що ми використовували соєвий соус, який і так солоний. Знову перемішуємо.

Замочувати курячі крильця в приготованому маринаді слід щонайменше 1 години. Потім крильця смажимо на мангалі або в духовці.

Всім смачного!