Мариновані огірки за 15 хвилин

Хочу поділитися з вами покроковим рецептом приготування огірків маринованих за 15 хвилин. Огірочки виходять з оригінальним та свіжим смаком.

Якщо ви любите мариновані огірки, то візьміть у свою кулінарну скарбничку цей покроковий рецепт їхнього приготування. Мені подобається цей спосіб маринування огірків тим, що потрібно всього 3 основні інгредієнти, а часу потрібно всього 15 хвилин.

Домашні мариновані огірки за 15 хвилин виходять з оригінальним та свіжим смаком. Можливе таке завдяки правильним пропорціям спецій.

Інгредієнти

  • Огірок свіжий: 1 кг
  • Часник: 6 часточок
  • Кріп: 50 г
  • Цукор: 1 ст. ложка
  • Сіль: 1 ст. ложка
  • Олія рослинна: 4 ст. ложки

Приготування

Для швидкого маринування огірків готуємо потрібні продукти. Промиваємо зелень та огірки. Часник очищаємо від лушпиння. Візьміть відповідну скляну тару.

Свіжі огірочки перекладаємо на обробну поверхню та нарізаємо їх у формі довгих брусків. Заготівлю відправляємо у скляну миску.

З гілочок кропу струшуємо вологу, що залишилася, і нарізаємо його дрібно. Зелену нарізку переправляємо до огірків.

На черзі – часникові часточки. Зубчики можна пропустити через прес, подрібнити теркою або дрібно нарубати.

Основні інгредієнти нашої страви посипаємо цукровим піском, солоною спецією. Вливаємо олію.

Усі інгредієнти між собою добре змішуємо. Залишаємо так на 15 хвилин.

Через цей час можна приступати до дегустації. Чим довше постоять огірочки, тим вони будуть смачнішими. Всім чудового перекушування!