Млинна піца з ковбасою та черрі

Я пропоную вам реалізувати покроковий рецепт млинцевої піци з ковбасою та черрі, яка за смаковими якостями не поступається справжньому виробу.

Популярна страва італійської кухні – піца – давно стала звичною стравою у різних країнах. У будь-якій родині люблять поласувати смачним шматочком соковитої піци.

Якщо ви часто готуєте піцу вдома, то знаєте, що як основа знадобиться замісити тісто або купити готові напівфабрикати. У мене вам інший гастрономічний варіант. Я пропоную вам реалізувати покроковий рецепт млинцевої піци з ковбасою та черрі, яка за смаковими якостями не поступається справжньому виробу.

Як основа у нас — млинці. Можете спекти млинці за своїм улюбленим рецептом. Підійдуть і млинці, що залишилися після сніданку або вечірнього перекушування. З начинкою можна пофантазувати. Я використовувала помідори черрі, варену ковбасу і солоний огірок, і, звичайно, буде потрібно сир. Приступаємо.

Інгредієнти

  • Млинці: 4 шт.
  • Жовток яєчний: 1 шт.
  • Ковбаса варена: 50 г
  • Огірок солоний: 0,5 шт.
  • Помідори чері: 3-4 шт.
  • Сир твердий: 30 г
  • Кетчуп томатний: 1 ст. ложка

Приготування

Готуємо інгредієнти для млинцевої піци. Зібрати піцу легко і просто, тому одразу готуємо духовку, температурний режим якої виставляємо на 180 градусів.

Млинець укладаємо на лист і змащуємо його збитим жовтком.

На змащений жовтком млинець викладаємо другий млинець. Знову змащуємо його жовтком. Подібним чином використовуємо всі млинці.

Основа для нашої домашньої піци готова, можна приступати до збирання начинки. Змащуємо поверхню основи томатним соусом чи кетчупом. Можна змішати майонез із томатною пастою.

Маємо на основі подрібнений огірок і скибочки ковбаси.

Черрі розрізаємо на часточки і кладемо на основу.

Сир подрібнюємо теркою. Присипаємо начинку сирною стружкою.

Відправляємо заготовку млинців у розігріту духовку на 8 або 10 хвилин.

Дістаємо піцу з духовки. Поки вона гаряча, розрізаємо на порції та подаємо до столу. Приємного всім перекушування!