Яблучні вафлі в електровафельниці

Для солодкого перекушування можна зробити смачні вафлі, тісто для яких замішується з використанням яблук. Пекти вафлі будемо в електровафельниці.

Для солодкого перекушування можна зробити смачні вафлі, тісто для яких замішується з використанням яблук. Пекти вафлі будемо в електровафельниці. На виході яблучні вафлі в електровафельниці виходять з легкою скоринкою зовні та м'якими усередині. Випічка урізноманітнює будь-яке чаювання – це ідеальний варіант для сніданку!

Інгредієнти

  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Цукровий пісок: 5 столових ложок
  • Кефір: 180 мл
  • Олія рослинна: 50 мл
  • Розпушувач тіста: 12 г
  • Борошно пшеничне: 300 г
  • Яблуко: 2-3 шт. (Середнє)

Приготування

Підготуємо інгредієнти за списком. Кефір та курячі яйця повинні бути кімнатної температури. Яблука ретельно промиваємо, в тісто вони підуть разом із шкіркою.

У миску розбиваємо курячі яйця, підсипаємо до них цукровий пісок. Інгредієнти збиваємо до однорідного складу.

У яєчну масу, що вийшла, вливаємо кефір і відразу ж додаємо рослинне масло. Інгредієнти перемішуємо.

Яблука подрібнюємо за допомогою терки. Яблучну масу перекладаємо в миску, перемішуємо вже ложкою.

Додаємо до інгредієнтів просіяне пшеничне борошно та розпушувач.

Знову добре перемішуємо інгредієнти ложкою до одержання густого тіста.

Поверхню електровафельниці змащуємо олією і розігріваємо. У центр поміщаємо дві столові ложки яблучного тіста.

Яблучні вафлі випікаємо близько 4-5 хвилин, орієнтуйтесь на властивості своєї техніки.

Вафлі з яблучною начинкою готові, пригощайтеся на здоров'я!