Начинка для пиріжків з капустою та яйцем

Мабуть, найпопулярніша начинка для пиріжків. Пропоную вам простий рецепт приготування соковитої начинки із капусти, доповненої курячими яйцями.

Мало хто відмовиться від смачних домашніх пиріжків. Мабуть, найпопулярніша начинка для такої випічки – капустяна. Пропонуємо вам простий рецепт приготування соковитої начинки із капусти, доповненої курячими яйцями. Начинка з капусти з яйцями виходить смачною, пиріжки з нею точно розлетяться зі столу в одну мить!

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна: 500 г
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 45 мл
  • Яйце куряче (варене): 2-3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком

Приготування

Для приготування смачної начинки для пиріжків, беремо потрібні інгредієнти за списком. З білокачанної капусти знімаємо верхні листочки. Очищаємо морквину та цибулю. Яйця відварюємо круто. З мелених спецій підійде чорний і червоний перець, а також паприка, пряні приправи.

Капусту перекладаємо на обробну поверхню і тонко шаткуємо. Можна для подрібнення скористатися спеціальною овочерізкою. У сковороді прогріваємо олію. Перекладаємо нарізку з капусти в розігріту олію. Відразу кидаємо до капусти сіль та мелені спеції. Перемішуємо, починаємо нудити.

Морквину натираємо. Морквяну стружку перекладаємо до капусти.

А цибуля для капустяної начинки дрібно рубаємо шматочками. Відправляємо цибулю до інгредієнтів на сковороду.

Змішуємо знову інгредієнти. Накриваємо вміст сковороди кришкою. На середньому вогні гасимо капусту з овочами до повної готовності. Якщо капусточка попалася суха, то можна додати трохи води до інгредієнтів.

Капуста стала м'якою. Остуджуємо її.

Перекладаємо капустяну начинку в миску. Остуджені до цього моменти варені яйця очищаємо та подрібнюємо за допомогою терки з великими осередками. Перемішуємо.

Начинка для пиріжків із капусти готова! Готуємо смачні пиріжки з капустяною начинкою. Приємного вам апетиту!