Млинці на розсолі

Сьогодні ми приготуємо млинці на розсолі. Можна використовувати розсіл як огірковий, і помідорний. Млинці виходять і смачними, і гарними.

Замішуючи млинце, в основному хазяйки беруть як рідкий продукт молоко, кефір, воду, кисле молоко, ряженку. А ось використання розсолу для замішування практикується мало, а дарма. Домашні млинці на розсолі виходять і смачними, і гарними, і апетитними. Я б сміливо назвала покроковий рецепт млинців на розсолі вдалим.

Для замішування тіста можна використовувати розсіл як огірковий, і помідорний. Дотримуючись вказаної технології замішування тесту на розсолі, у вас вийдуть млинці, які легко перевертаються на сковороді і не рвуться.

Інгредієнти

  • Розсіл: 250 мл
  • Борошно пшеничне: 1 ст.
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль: щіпка (за потребою)
  • Цукор: 1,5 ст. ложки

Приготування

Готуємо продукти для рецепту. Банку з розсолом попередньо рекомендую дістати з холодильника, щоб він нагрівся до кімнатної температури.

У робочу миску для замішування тіста вливаємо розсіл. Обов'язково процідіть його через дрібне сито, щоб у млинці не опинилися горошини перцю, гірчиці тощо. У розсіл розбиваємо куряче яйце.

Підсипаємо до інгредієнтів у мисці цукровий пісок та сіль (спецію використовуємо у разі потреби). Дозволяється частину звичайного цукру замінити на ванільний.

До складу вводимо олію.

Інгредієнти із ретельністю перемішуємо.

Додаємо в однорідний склад, що вийшов, просіяне борошно невеликими порціями, відразу втручаючи її в рідину.

Перемішуємо інгредієнти таким чином, щоб у результаті вийшло однорідне тісто млинця, що нагадує рідку сметану.

По поверхні сковороди проходимося промасленим силіконовим пензликом. Смажимо млинці з двох сторін на розпеченій сковороді, нагрівання має бути середнім.

Апетитні млинці на розсолі готові. Використовувати їх можна з солодким доповненням. Приємною для всіх дегустації!