Рогаліки з варенням із листкового тіста

Пропоную в духовці приготувати рогалики з варенням із листкового тіста, які чудово доповнять чаювання в колі близьких.

Готове листкове тісто – це паличка-виручалочка для господарок. З цього напівфабрикату можна спекти смачні прошарки, пироги, круасани тощо. Пропоную в духовці приготувати рогалики з варенням із листкового тіста, які чудово доповнять чаювання в колі близьких.

Інгредієнти

  • Тісто листкове бездрожжеве: 250 г
  • Варення: 4 ч. ложки (густе)
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Кунжут: 1 ч. ложка

Приготування

Для рецепту рогаликів беремо інгредієнти за списком. Листкове тісто заздалегідь дістаємо з морозилки і за кімнатної температури розморожуємо його.

Поверхня столу посипаємо трохи борошном, розкочуємо тісто квадрат, з якого вирізаємо коло. Для зручності скористайтеся трафаретом тарілкою або кришкою. Розрізаємо круглий пласт тіста на 8 сегментів.

На кожну частину заготовки з широкого боку кладемо по півчайної ложки густого варення.

Кожну заготівлю повертаємо до центру у формі рогалика.

Заготівлі рогаликів перекладаємо на лист, який краще застелити пергаментом. Збиваємо яйце і змащуємо їм рогалики.

Додатково кожен рогалик посипаємо зверху кунжутом (можна також використовувати мак).

Завантажуємо лист з рогаликами в розігріту до 180 ° духовку на 25 хвилин.

Смачні рогалики із листкового тіста з варенням готові. Всім приємного чаювання!