Млинці, фаршировані смачною начинкою, припадуть до столу з приводу. Їх можна запропонувати як ситне перекушування в обідню трапезу або урізноманітнити ними святкове застілля. Для начинки візьмемо відварене куряче м'ясо, печериці та сир. Комбінація цих інгредієнтів – дуже вигідний кулінарний хід! Нафаршируємо тонкі млинці апетитною начинкою, а потім натомимо їх у духовці. Соковиті млинці в духовці з куркою, грибами та сиром неодмінно знайдуть своїх гастрономічних фанатів!
Інгредієнти
- Млинці: 10 шт.
- Куряче філе – варене: 200 г
- Печериці свіжі: 150 г
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Сметана: 3 ст. ложки
- Сир твердий: 100 г
- Олія рослинна: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Візьмемо за списком необхідні інгредієнти. Млинці смажимо тонкі, за своїм улюбленим рецептом. Заздалегідь відварюємо куряче м'ясо. Гриби обполіскуємо під проточною водою, обсушуємо. Очищаємо цибулю.
У сковороду вливаємо олію. Подрібнюємо дрібно цибулю. Заготовку з цибулі відправляємо для пасерування на сковороду.
Свіжі гриби нарізаємо невеликими шматочками (ніжки також використовуємо). Перекладаємо подрібнені печериці до цибулі, перемішуємо. Спільно обсмажуємо 5-7 хвилин.
Відварене куряче філе нарізаємо дрібними шматочками. Переправляємо курячу нарізку до решти інгредієнтів на сковороду. Перемішуємо, продовжуємо обсмажувати 5 хвилин.
Приєднуємо до інгредієнтів порцію сметани. Вміст перемішуємо і гасимо протягом 5 хвилин.
Коли начинка трохи охолоне, можна розпочати фаршування. На один бік млинця кладемо начинку. Зверху її закриваємо натертим сиром. Звертаємо млинець конвертом. Нафаршировані млинці укладаємо в змащену форму для запікання.
Завантажуємо форму з млинцями у прогріту до 200 градусів духовку на 7-10 хвилин.
Поки млинці не охолонули, подаємо їх до столу. Частуйтесь на здоров'я!