Млинці з червоною рибою

Нафарширувати тонкі млинці можна різноманітними начинками. Смачні та ситні млинці з червоною рибою підійдуть і для банкетного перекушування, і для сімейних посиденьок.

Нафарширувати тонкі млинці можна різноманітними начинками. Мені подобається закусочний варіант, коли як «наповнювач» для млинців використовується червона риба. Смачні та ситні млинці з червоною рибою підійдуть і для банкетного перекушування, і для сімейних посиденьок.

Млинці для фарширування зробимо на молоці та окропі. Ви також можете вибрати свій улюблений рецепт замісу млинця.

Інгредієнти

  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Цукор: 1 ст. ложка
  • Сіль: 0,5 ч. ложки
  • Вода (окріп): 1 ст.
  • Молоко: 1 ст.
  • Борошно пшеничне: 1 ст. з гіркою
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Риба червона: 100 г (слабосолона)
  • Сир твердий: 100 г

Приготування

Для рецепту відміряємо у потрібній кількості зазначені продукти. Сир твердих сортів можна замінити сирним сиром або вершковим.

У широку миску, що підходить для замісу млинця, виливаємо вміст двох сирих яєць. Засипаємо цукор і солимо. Міксером або звичайним віночком збиваємо інгредієнти.

У нас вийшла однорідна маса, в яку ми заливаємо окріп, а потім — молоко. У процесі додавання рідких продуктів інгредієнти перемішуємо енергійно.

У рідину просіюємо в два-три заходи пшеничне борошно вищого ґатунку. Замішуємо млинце.

У результаті наших кулінарних дій у нас вийшло тісто млинця без грудочок. Ми доповнюємо його олією і знову перемішуємо.

Я використовувала для рецепту твердий сир, тому одразу роблю з нього заготівлю для фарширування. Натираємо сир. Червону рибу нарізаємо тонкими слайсами.

Смажимо тонкі млинці на розпеченій промасленій сковороді.

Поки млинець не охолонув, поміщаємо його поверхню сирну стружку і викладаємо порцію червоної риби.

Формуємо з млинця з начинкою рулет.

Такі млинці, фаршировані червоною рибою, зазвичай розрізаю на невеликі шматочки. Але можна залишити їх і цілісними. Смачного!