Нафарширувати тонкі млинці можна різноманітними начинками. Мені подобається закусочний варіант, коли як «наповнювач» для млинців використовується червона риба. Смачні та ситні млинці з червоною рибою підійдуть і для банкетного перекушування, і для сімейних посиденьок.
Млинці для фарширування зробимо на молоці та окропі. Ви також можете вибрати свій улюблений рецепт замісу млинця.
Інгредієнти
- Яйце куряче: 2 шт.
- Цукор: 1 ст. ложка
- Сіль: 0,5 ч. ложки
- Вода (окріп): 1 ст.
- Молоко: 1 ст.
- Борошно пшеничне: 1 ст. з гіркою
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Риба червона: 100 г (слабосолона)
- Сир твердий: 100 г
Приготування
Для рецепту відміряємо у потрібній кількості зазначені продукти. Сир твердих сортів можна замінити сирним сиром або вершковим.
У широку миску, що підходить для замісу млинця, виливаємо вміст двох сирих яєць. Засипаємо цукор і солимо. Міксером або звичайним віночком збиваємо інгредієнти.
У нас вийшла однорідна маса, в яку ми заливаємо окріп, а потім — молоко. У процесі додавання рідких продуктів інгредієнти перемішуємо енергійно.
У рідину просіюємо в два-три заходи пшеничне борошно вищого ґатунку. Замішуємо млинце.
У результаті наших кулінарних дій у нас вийшло тісто млинця без грудочок. Ми доповнюємо його олією і знову перемішуємо.
Я використовувала для рецепту твердий сир, тому одразу роблю з нього заготівлю для фарширування. Натираємо сир. Червону рибу нарізаємо тонкими слайсами.
Смажимо тонкі млинці на розпеченій промасленій сковороді.
Поки млинець не охолонув, поміщаємо його поверхню сирну стружку і викладаємо порцію червоної риби.
Формуємо з млинця з начинкою рулет.
Такі млинці, фаршировані червоною рибою, зазвичай розрізаю на невеликі шматочки. Але можна залишити їх і цілісними. Смачного!